Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till KM i PreO

2017-07-16 08:45
Torsdagen den 17 augusti avgörs klubbmästerskapet i PreO. Samling är vid boden utanför KOK-Punkten kl 18.00. Anmäl dig senast 15 augusti. Klicka "Läs mer" för mer information.
  • Uppdaterad: 2017-07-16 09:18

I slutet av sommaren skall årets klubbmästare i precisionsorientering, för kortat PreO, koras. 17 augusti samlas vi i Fontin och gör upp om titeln.

I PreO  är kartkunskapen i fokus. Vid varje kontroll finns upp till fem alternativa skärmar. Du ska på avstånd avgöra vilken skärm som sitter rätt enligt kontrollringen på kartan och kontrollbeskrivningen. 

Alla tävlar på samma villkor, oavsett kön, ålder och rörelseförmåga i gemensamma klasser i lättframkomlig terräng, det vill säga stigar och vägar som är framkomliga även för rullstol, cyklar etc. 

Här är en film från en av etapperna på O-Ringen i fjol. Förhoppningsvis får vi lite bättre väder under vår tävling.

 

För dig som inte provat på tävlingsformen förut kommer en introduktion hållas innan start. 

Anmälan sker via mail till Ingemar Gidenstam senast 15 augusti kl 18.00. Det går att anmäla sig på plats, men för tävlingen planeringsmässigt skall flyta på som önskat så är det bättre om man anmäler sig innan. 

Klubbmästerskapet samkörs tillsammans med Stenungsunds OK. Tävlande startar från 18.00. Utomstående kan få gå banan innan tävlingen (från 16.30) och efter (ungefär 19.00). Medlemmar i Kungälvs OK och Stenungsunds OK deltar gratis, övriga 30 kr, betalas kontant på plats.


Läs inbjudan här.

Välkomna!

Skribent: Roger Borg
Epost: Adressen Gömd

HittaUt 2017

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Klubbens stugor

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

 

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info