Hoppa till sidans innehåll

Minnesord

2017-04-15 09:35
I tisdags 2017-04-11 gick Lennart Olsson bort. Han somnade stilla in i sitt hem omgiven av den närmaste familjen.
  • Uppdaterad: 2017-04-17 20:39

Lennart var en av de drivande personerna när Kungälvs Orienteringsklubb bildades den 9e november 1958. Det var i Grandalens bastu, efter en träning, som man beslutade att bilda klubben. Under snart 60 år har Lennart varit en aktiv orienterare och älskat sin idrott. Han har dessutom gjort enormt mycket nytta i klubbarbetet, i stort sett har han jobbat med allt och varit en drivande kraft i föreningsarbetet. Han har under alla år jobbat enträget, fört fram och förvekligat nya ideer. Vare sig det gällde träning, tävling, läger, resor, styrelsearbete, arbete med motionscentralen och mycket mer så fanns Lennart med som deltagare, arrangör och ställde alltid upp.

Kungälvs OK och paret Eivor och Lennart har blivit ett begrepp inom orienteringen och förknippas starkt med klubben. Ett stort hjärta för orienteringen och KOK har han alltid haft. Adressen Skogsvägen 2 i Ytterby, där Lennart växte upp, har under en lång period varit synonymt med klubben och blivit lite av ett begrepp.

Nu har Lennart stämplat ut och gått i mål för gott. Vi i Kungälvs OK minns honom med ljusa tankar för den han var och för allt han gjort och betytt för vår idrott. Vi tänker på Eivor och dottern Lena med familj och tackar för att vi fick lära känna honom. Han var en ”skärmfull” profil! Tack!

Skribent: Styrelsen genom Thore Jansson
Epost: This is a mailto link

Nybörjarkurs i orientering för vuxna

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Klubbens stugor

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

 

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info