Hoppa till sidans innehåll

Nu startar HittaUt igen

2017-05-15 14:06
I dag börjar kartorna för 2017 år upplaga av Hitta Ut att delas ut i Kungälv, Ytterby, Marstrandsön och Koön. Får man ingen i sin brevlåda kan den hämtas i Stadshuset och turistbyråerna i Kungälv och Marstrand.
  • Uppdaterad: 2017-06-07 10:47

I fjol var det premiär för friskvårdsprojektet HittaUt i Kungälv, vilket uppskattades av många. Idag börjar kartorna för 2017 att delas ut till hushållen i Kungälv, Ytterby, Marstrandsön och Koön.

- I år blir det lite av ett fästningstema, säger projektledaren Rikard Nilsson. Man kommer få söka efter checkpoints på Marstrandsön och Fästningsholmen, bland annat.

Projektet går ut på att man via en orienteringskarta skall söka upp 65 checkpoints, bestående av en meterhög aluminiumstolpe, i terrängen. Varje checkpoint har en beteckning som man sedan registrerar på HittaUts hemsida för att bevisa att man varit där. Varje månad lottas det ut priser där varje registrerad checkpoint utgör en lott i lotteriet. Vinnarna annonseras på HittaUts hemsida. Läs mer här om hur det går till.

Kartan trycks i 12 000 exemplar och delas som sagt ut gratis från och med idag, 15 maj. Har du inte fått den finns den att hämta på våra utlämningsställen

Man kan även hitta kartan med alla checkpoints när man är inloggad på HittaUts hemsida. Har man förlagt sin karta eller inte fått tag i någon så kan man på den vägen se var de är.

För den som inte vet hur orientering fungerar och hur man läser en karta finns det en guide att följa på vår hemsida.

Lycka till med sökandet efter checkpoints!

Skribent: Olof Björkman
Epost: This is a mailto link

HittaUt 2017

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Klubbens stugor

Kartor till försäljning

Avlysta områden

 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

 

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info