Hoppa till sidans innehåll
Foto: OLOF BJORKMAN

Nu startar HittaUt igen

2018-05-30 07:05
Nu sparkar HittaUt igång igen och i samband med det behöver klubben hjälp med att dela ut kartor till de som bor på kartan. På söndag kan man hämta ut kartor för utdelning. Hör av dig om du kan hjälpa till.
  • Uppdaterad: 2018-06-07 13:57

Denna gången körs HittaUt i områdena Kungälv/Fontin och Ytterby/Kastellegården/Guddehjälm. Som en tjänst för att sparka igång det ordentligt brukar Kungälvs OK dela ut kartor på de områden som kartan täcker. Så även denna gång.

Det är 12 000 kartor som ska delas ut så din hjälp behövs för att det ska bli gjort. På söndag förmiddag kl 10.00 kan du hämta ut kartor vid KOK-Punkten. Då kan du välja vilket område du ska dela ut i. Om vi blir tillräckligt många som hjälps åt kan det bli att vi delar ut i Kärna, Kode och Diseröd också, men i första hand till de som bor på kartorna. För att underlätta får man gärna maila Johan Forssten (johan_forssten[a]hotmail.com) och meddela vilket område man vill ta hand om.

Den som inte får en karta i sin brevlåda kan hämta ut sitt exemplar på turistbyråerna, Stadshuset och eventuellt Kotten.

HittaUt är ett friskvårdsprojekt men också lite av en tävling. För att vara med registrerar man sig på HittaUts hemsida där man sedan registrerar koder för de checkpoints man besöker ute i skogen. Koden hittar man på en metallstolpe vid checkpointen. Varje registrerad checkpoint ger en lott i det månatliga lotteriet. Ju fler checkpoints du besöker, desto större chans har du att vinna. 

Nu sparkar HittaUt igång igen, lycka till i skogen och tack på förhand till de KOKare som hjälper till att dela ut kartor till allmänheten!

Skribent: Kungälvs OK
Epost: This is a mailto link

 

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info