Hoppa till sidans innehåll

Härsevattenloppet 2018

2018-06-20 21:39
Som vanligt sken solen när Härsevattenloppet avgjordes i tisdags kväll. Starten blev lite försenad som följd av ett vägbygge vid lanthandeln men strax innan 18.30 gick startskottet och de cirka 25 löparna kunde rusa iväg.
  • Uppdaterad: 2018-07-17 09:52

De flesta sprang medsols som vanligt, bara Erik, Fritjof & Karl valde andra hållet. Snabbast av alla att ta sig runt blev medsolslöparen Björn på den fina tiden 16:45, följd av motsolslöparna Karl och därefter Fritjof. På damsidan blev det delad seger mellan Ellika och Elsa som istället för en hård spurt valde att hoppa tillsammans över mållinjen. Höga poäng för synkroniseringen av hoppet, men låga poäng för svårighetsgraden, nästa gång vill domarna se åtminstone en piruett.

Resultatlistan för alla löpare som sprang hela vägen runt sjön finns att läsa här:

Resultatlista Härsevattenloppet 2018

Eftersom det är eldningsförbud så blev det ingen korvgrillning efter loppet som det annars brukar vara, men alla löparna blev bjudna på tigerkaka som Karl hade bakat. Kraftig blåst och en temperatur under 20-grader medförde också att färre var sugna på ett bad än vanligt, bara Joel, Arvid, Karl och John var modiga nog att hoppa i.

Avslutningsvis blev det prisutdelning, både i Härsevattenloppet och i Sommarcupen. I Sommarcupen segrade Björn (igen) i Svart lång, Karl i Svart medel, Susanne i Svart kort, Alwin i Orange och Axel i Gul (Alwin och Axel var ej med i tisdags utan får sina pris vid senare tillfälle).

Innan start (saknas gör Erik som tog bilden)

 segrare Härsevattenloppet

Vinnarna Härsevattenloppet 2018

 

 

Vinnarna Sommarcupen

 

Modiga badare 

Skribent: Karin Althoff
Epost: Adressen Gömd

 

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info