Hoppa till sidans innehåll

Info från GOF-möte

2018-05-24 11:12
Ordförande Stefan L Johansson har varit på möten med GOF nyligen. Här är hans sammanfattning om vad som sagts på dessa.
  • Uppdaterad: 2018-06-07 13:57

GOF har konferens med ordförandena två gånger om året. Utöver de mer administrativa frågorna var följande frågor uppe på vårmötet:

Oringen 202X:

GOF vill ansöka att arrangera O-ringen 202X, där 2024 är det troligaste alternativet. Det har bildats en grupp på GOF, man söker nu efter personer som kan vara med att inspirera ansökan med nya idéer. Profilen är:"Vi är en grupp som arbetat med förberedelser till en ansökan om att arrangera O-RINGEN 2024 eller något senare. Eftersom vi är gamla ”uvar” har vi ett starkt behov av att förankra/diskutera/få nya idéer med lite yngre generationer innan vi går vidare." 

Att vara med på ett sådant möte innebär inte att man åtagit sig att jobba i den kommande organisationen! Men man kan vara med och påverka kommande upplägg. Den som är intresserad av att delta hör av sig till mig.

Kungälv har också fått en mer specifik fråga om etapper i vårt område, frågan har vidarebefordrats till Trut och Kartkommittén.

Ordförande saknas

Ordförandeposten i GOF är vakant, arbete sköts nu av övriga styrelsemedlemmar medan man söker efter en ordförandekandidat. Är det någon som är intresserad så kan nu höra av er till mig.

Skribent: Stefan L Johansson
Epost: This is a mailto link

 

Lär dig orientera

Klubbens kläder

Hyr vår stuga

Kartor till försäljning

Avlysta områden

#kungälvsok
 
Samarbetspartners
 SM Sport

Skaffa nya orienteringskläder hos SIGN

Postadress:
Kungälvs OK - Orientering
Anders Thulin, Grepvägen 383
44244 Kungälv

Besöksadress:
Fontinvägen
44231 Kungälv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info