Christoffer Karlen - Kungsbacka TK - Tennis - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Christoffer Karlen


Hej alla glada KTK-medlemmar!

Jag heter Christoffer Karlén och är 21 år gammal. Likt Edberg, Wilander med flera är jag fostrad djupt i den småländska skogen, närmare bestämt Vimmerby. Tennisen har i stort sett följt med mig hela livet och alla andra aktiviteter bleknar i jämförelse. Det finns inget jag gillar mer än att stå på tennisbanan, oavsett om jag spelar själv eller om jag tränar andra.

När jag var femton flyttade min familj från Vimmerby till Kungsbacka. Jag började då spela i Vallda TK men bytte så småningom över till Kungsbacka TK i samband med att jag började på Elof Lindälvs tennisgymnasium. Efter gymnasiet har jag jobbat mycket som timanställd tränare här på KTK samtidigt som jag har pluggat filosofi och offentlig förvaltning. Nu kommer jag att utöka min tjänst och utöver stå på banan kommer jag också ha en liten administrativ tjänst. 

Det som jag tycker gör det så kul att vara tennistränare är att se sina adepter gå framåt och utvecklas hela tiden. Jag vill se en förbättring, stor eller liten, efter varje avslutad timme på tennisbanan. Det absolut viktigaste är dock att hitta glädjen i sporten; mitt jobb är att få er att gilla tennis lika mycket som jag gör.

Hoppas vi syns många timmar på banan framöver, och glöm inte att slicea er backhand.

Med vänlig hälsning,

Christoffer Karlén.

Uppdaterad: 17 MAR 2017 15:13
Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

  

 

logo svart 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0300-14340, 0300-77476
E-post: This is a mailto link

Se all info