Hoppa till sidans innehåll

Kvarnsvedens IK - Fotboll

Egna nyheter

2017-11-13
Årets damallsvenska är nu avslutad och vi konstaterar att några av KIK-spelarna toppar statistiken för ligan. Tabitha vinner skytteligan och poängligan överlägset samtidigt som Lova kommer tvåa i assistligan. Även på varningslistan är KIK i topp.
 
2017-11-13
Nu är det klart att Julia Roddar lämnar Kvarnsvedens IK för Kopparbergs/Göteborg. Vi tackar Julia för allt och önskar henne stort lycka till i Göteborg.
 
2017-11-13
KIK har gjort klart med en ny spelare till nästa år - Sabina Thom landslagsspelare från Malawi. Det är en mycket snabb spelare som kan spela både forward och ytter säger ordförande Olle Davidsson.
 
2017-11-13
Damerna lyckades inte spela till sig någon mer poäng i årets Damallsvenska. Laget förlorade sista bortamatchen mot Kristianstad med 5-2. Kvarnsvedens mål gjordes av Tabitha och Addo.
 
2017-11-09
Damlandslaget spelar sista matchen för året den 27 november borta mot Frankrike. På onsdagen tog Peter Gerhardsson ut truppen till matchen och i den finns alltså Kvarnsvedens Julia Roddar med igen. Stort grattis och lycka till säger vi till Jullan.
 
2017-11-06
I och med att damerna förlorade helgens match mot Rosengård, Kopparbergs/Göteborg vann samtidigt som Vittsjö spelade oavgjort är det nu klart att Kvarnsvedens IK åker ur Damallsvenskan. Detta trots att det är en omgång kvar.

    

Kvarnsvedens IK 
i sociala medier
Följ oss gärna på 
Facebook och Instagram.

Damlaget finns även på Twitter

Damallsvenskan.tv
Se Damallsvenskans alla matcher live på sajten. Du kan också se matcherna i efterhand eller klipp med höjdpunkter från de olika matcherna.

 

_____________________ 

Huvudsponsor

_____________________ 


 


af


 

 

Postadress:
Kvarnsvedens IK - Fotboll
Blomsterstigen 2
78468 Borlänge

Besöksadress:
Blomsterstigen 2
78468 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-23 89 95
E-post: This is a mailto link

Se all info