Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Sommaridrottsskola

(2017-05-24 07:40)
Som tidigare år arrangerar vi GRATIS aktiviteter för föreningar som bedriver sommaridrottsskolor i Dalarna.
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 20 juni. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 

RIM 2017

(2017-05-19 13:30)
Följ Riksidrottsmötet från Karlstad, RF livesänder hela helgen.
 
En färsk studie från CFI visar att 10-15 åringar inte når den rekommenderade nivån av daglig fysisk aktivitet.
 
Du som är aktivt elitsatsande på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under, alternativt har du utvecklingspotential och en långsiktig ambition att utvecklas mot elit.
 
Vi välkomnar alla idrottsföreningar i Smedjebackens Kommun till en inspirationsträff.
 
Den 1 juli 2017 kommer funktionen att SMS-registrera närvaron på aktiviteter att försvinna. Alla föreningar som närvaroregistrerar i IdrottOnline kan fortfarande välja att registrera aktiviteter via mobiltelefon genom vår IdrottOnline-app.
 
Vad är jämställdhet, vilka möjligheter har män och kvinnor - modet att våga förändra invanda strukturer.
 
Vi hälsar tre nya kollegor välkomna till Dalaidrotten. Under denna vecka introduceras de i arbetet och verksamheten.
 
Genom att kunna låna idrotts- och fritidsutrustning vill Dalaidrotten att fler ska få möjlighet att prova idrott och röra på sig. Därför jobbar nu projektledare Tobias Hedwall med att lansera det växande konceptet Fritidsbanken.
 
Välkommen till en kväll fylld med information och framför allt inspiration från tränarna på idrottsutbildningarna vid Lugnet- & Kristinegymnasiet.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Grundtränarutbildningen är för dig som har varit tränare ett tag. Du har redan gått någon grundutbildning. Du tycker det är kul och vill nu gå vidare och utvecklas i din tränar- och ledarroll.
 
​Utbildningen tar upp, förberedelser och handlingar som medlemmar ska ha tillgång till före mötet, mötesteknik, formaliteter - det gångna året - kommande år och val, hur beslut fattas och valberedningens arbete.
 

_____________________

_____________________ 

Huvudsponsor

_____________________ 


 


af


 

 

 

_____________________ 

Postadress:
Kvarnsvedens IK - Fotboll
Blomsterstigen 2
78468 Borlänge

Besöksadress:
Blomsterstigen 2
78468 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-23 89 95
E-post: This is a mailto link

Se all info