Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Kansliet stängt

(2017-05-24 08:10)
I samband med Kristi Himmelsfärdsdag är personalen på Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ledig onsdagen den 24 maj och fredagen den 26 maj. Vi är tillbaka på måndag den 29 maj. Trevlig helg!
 
Flertalet insatser till stärkta åtgärder för tryggare idrott föreslås inför Riksidrottsmötet nästa vecka. Alla som idrottar i en förening ska kunna göra det i en trygg miljö. Det innebär en miljö där du utvecklas och mår bra och där verksamheten...
 
Alla som är engagerade i föreningslivet i Halmstad är inbjudna till en temakväll "Behovet av idrott- och fritidsanläggningar, nu och i framtiden".
 

Visa upp er förening!

(2017-05-12 13:20)
Är er förening intresserade att medverka på Sportsommar och på så sätt visa upp er förening? Sportsommar är en idrottsskola för skolbarn i årskurs 3-6 i Falkenberg, Hylte, Laholm och Varbergs kommun.
 

Elitidrottsstipendium

(2017-05-12 11:47)
Elitidrottsstipendiet ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Stipendiet är på 50 000 kronor per stipendiat och delas ut en gång per termin (25 000 kronor per termin) till 75 aktiva.
 
Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevinPris. Pristagaren ska vara född 1985 eller senare och vara idrottsledare med stort engagemang.
 
Intresset är stort för att delta i Sportsommar som erbjuds barn i årskurs 3, 4, 5 och 6 i Falkenberg, Hylte, Laholms och Varbergs kommun!
 
Varje år delar Folksam ut stipendier till ungdomar och under 2017 får cirka 250 tjejer och killar chansen att utvecklas som idrottsledare. Varje distriktsidrottsförbund skickar 15-20 deltagare. Sista ansökningsdatum är 4 juni. Välkommen med din...
 
Alla halländska idrottsföreningar med föreningsägd anläggning erbjuds, av oss, en kostnadsfri besiktning. Genom det här arbetet kan vi bidra till förbättrad utveckling genom vårt anläggningsstöd.
 
Hallands Idrottsförbund har genomfört årsstämma i Varberg. Christer Pallin, Riksidrottsförbundets chefsjurist, lotsade 24 ombud, som representerade 600 föreningar igenom stämman.
 

Vi söker nya medarbetare

(2017-04-07 13:21)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna behöver förstärka våra organisationer med nya medarbetare. Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdatum 23 april.
 

Idrottsforum - Fullt hus!

(2017-03-23 13:22)
Med anledning av ett enormt gensvar har vi varit tvungna att stänga anmälan till Idrottsforum trots att sista anmälningsdag inte passerat.
 
Förtroendevalda och tjänstemän i Region Halland och kommuner samt Länsstyrelsen bjuds in till Varbergs Stadshotell den 7 april där bland annat landshövding Lena Sommestad och Björn Eriksson ordförande i Riksidrottsförbundet medverkar.
 
Gör upp med gamla sanningar inom barn- och ungdomsidrotten! SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund bjuder in till Idrottsforum 2017 med fokus på hur vi utvecklar en modern barn- och ungdomsidrott i Halland med målet att få fler att...
 
Snart är det deadline för att ansöka om LOK-stöd. Vi erbjuder Drop-In support där Jan-Olof Johansson är på plats för att ta emot frågor och problem som ni stött på samt att han guidar er genom hur ni registrerar i IdrottOnline. Ingen kostnad och...
 

Postadress:
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info