Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idrottsforum - Fullt hus!

(2017-03-23 13:22)
Med anledning av ett enormt gensvar har vi varit tvungna att stänga anmälan till Idrottsforum trots att sista anmälningsdag inte passerat.
 
Förtroendevalda och tjänstemän i Region Halland och kommuner samt Länsstyrelsen bjuds in till Varbergs Stadshotell den 7 april där bland annat landshövding Lena Sommestad och Björn Eriksson ordförande i Riksidrottsförbundet medverkar.
 
Gör upp med gamla sanningar inom barn- och ungdomsidrotten! SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund bjuder in till Idrottsforum 2017 med fokus på hur vi utvecklar en modern barn- och ungdomsidrott i Halland med målet att få fler att...
 
Snart är det deadline för att ansöka om LOK-stöd. Vi erbjuder Drop-In support där Jan-Olof Johansson är på plats för att ta emot frågor och problem som ni stött på samt att han guidar er genom hur ni registrerar i IdrottOnline. Ingen kostnad och...
 
Välkommen till en kostnadsfri konferens med tema - Framtidens motionsidrott (FMI) den 20 mars, Sparbanken Skåne Arena. Konferensen riktar sig till ledare och förtroendevalda inom IF och SDF, tjänstemän och politiker från kommun, region/landsting.
 

Utmana din förening!

(2017-01-24 13:06)
Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Våga utmana din egen förening, inspireras av andras smarta idéer och ta hjälp av SISU Idrottsutbildarna om ni behöver stöd i er utveckling.
 

Ny dopinglista för 2017

(2017-01-24 11:07)
Från 1 januari 2017 gäller en ny dopinglista. Nytt på listan är bland annat tillägg av substansnamn till exempel Higenamine som på senaste tiden påträffats i kosttillskott. Även tydligare regler för inhalation av Beta-2-stimulerare (astmamediciner...
 
Tillhör ni en idrottsförening som har betalat ut ersättning till idrottsutövare? Då ska ni lämna kontrolluppgifter till Skatteverket senast den 31 januari.
 

Volleybollen är mitt liv

(2017-01-09 13:21)
Han lämnade sitt krigshärjade land hösten 2015 och flydde till Sverige. Den syriske landslagsmannen i volleyboll – Fajiis Alloush sökte sig till Falkenbergs Volleybollklubb.
 
Ansökan för hösten 2016 (aktiviteter 1 juli - 31 december) skall vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2017 klockan 23:59.
 
För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där årets ideella krafter inom kommunens föreningsliv hyllas och lyfts fram under festliga former.
 
Nu är vårens FaR-kataloger sammanställda. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen och innebär att du får ett rece...
 

Vi stödjer UNICEF!

(2016-11-30 10:11)
Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har valt att skänka pengar till en av UNICEF:s hjälpinsatser för utbildning och jämlikhet för utsatta barn istället för en julgåva till personalen - Gör som vi!
 
Möjligheten för bildning och utbildning av ideella idrottsledare i Halmstad kommun riskerar att försämras. Halmstad kommuns kulturnämnd föreslår att SISU Idrottsutbildarna inte kommer att erhålla stöd för föreningars bildningsverksamhet.
 

Kungörelse - Årsstämma

(2016-11-21 14:00)
Årsstämma för Hallands Idrottsförbund genomförs lördagen den 8 april 2017 kl 10.00, Varbergs Stadshotell. Årsstämman samarrangeras med stämma för SISU Idrottsutbildarna Halland.
 

Postadress:
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info