Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Soft


I syfte att utveckla och skapa bättre förutsättningar för nya samarbeten med näringslivet har SOFT anlitat John Petersen AB och Stig A Carlsson Konsult. "Målsättningen är att samarbetet öppnar många nya dörrar", säger förbundschef Susanne Söderholm.
 

Utbildningsmöjligheter

(2016-09-28 17:15)
Höst och vinter laddar vi för kommande säsong på mer än ett sätt. Nu ges det tillfälle att lägga grunden för en bra verksamhet och bygga på ledarkompetensen. Passa på att berika dig själv och din förening med ny inspiration.
 
I förslaget på ny standard för skogsbruk i Sverige finns ett ökat fokus på de sociala aspekterna och miljöfrågor. Svenska FSC bjuder nu in till en första konsultation om FSC-standarden i Sverige. Vill du vara med och påverka?
 
Ledare och tränare som vill utvecklas har chansen att vara med på en tränarträff i Ånnaboda utanför Örebro 11-13 november. Parallellt med träffen pågår också landslagets höstsamling.
 
21-23 oktober anordnar SOFT en Barntränarutbildning i Ånnaboda/Kilsbergen. Anmälan håller öppet till och med fredag den 30 september och det finns platser kvar på kursen. Välkommen med din anmälan!
 
Engagerad, erfaren ledare med förmåga att entusiasmera andra. Passar beskrivningen in på dig, ja då kanske du kan komma att ingå i Tränarakademin när vi nyrekryterar kursledare till våra uppskattade tränarutbildningar för barn- och ungdomsledare.
 
Från och med den 15 september kan du söka till svensk orienterings riksidrottsgymnasier, RIG. Det finns fyra stycken RIG: Sandviken, Eksjö och Hallsberg (orienteringslöpning) samt Mora (skidorientering).
 
Under O-Ringen i Sälen uppdagades att en deltagare i H55 Kort brutit mot tävlingsreglerna, en nyhet som fick stor medial uppmärksamhet. Mannen är nu avstängd från allt tävlingsdeltagande i orientering i Sverige under två år.
 
Från och med den 15 september kan du söka till svensk orienterings riksidrottsgymnasier, RIG. Det finns fyra stycken RIG: Sandviken, Eksjö och Hallsberg (orienteringslöpning) samt Mora (skidorientering).
 
Nyligen gick vi ut med information om att det var dags att skicka in intresseanmälningar för MTBO:s värdetävlingar 2017. Vi har fortfarande några luckor att fylla och plats för fler intresserade så ansökningstiden är förlängd till den 15 september.
 
Det har smugit sig in ett fel i den OLA-version som släpptes i maj månad. Det drabbar stafetter och det är därför viktigt att alla stafettarrangörer som använder OLA uppdaterar programmet inför sin tävling.
 
Vill du springa JEC i Skottland? Då är det dags att anmäla sig!
 
Nu är anmälan öppen till de arrangörsutbildningar som erbjuds under VM-veckan i Strömstad. Utbildningarna vänder sig till både nya och mer erfarna tävlingsarrangörer. Det finns även en kartritningskurs för dig som vill prova på kartritning.
 
Nu finns möjlighet att anmäla sig till ett VM-förberedande läger i Estland inför VM 2017
 

Information om RIG

(2016-07-12 08:36)
Nu finns den nya broschyren om Riksidrottsgymnasier i orientering och skidorientering tillgänglig.
 

Filtrera nyheter

Postadress:
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info