Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Soft


Vill du springa JEC i Skottland? Då är det dags att anmäla sig!
 
Nu är anmälan öppen till de arrangörsutbildningar som erbjuds under VM-veckan i Strömstad. Utbildningarna vänder sig till både nya och mer erfarna tävlingsarrangörer. Det finns även en kartritningskurs för dig som vill prova på kartritning.
 
Nu finns möjlighet att anmäla sig till ett VM-förberedande läger i Estland inför VM 2017
 

Information om RIG

(2016-07-12 08:36)
Nu finns den nya broschyren om Riksidrottsgymnasier i orientering och skidorientering tillgänglig.
 
Nu finns Svenska Orienteringsförbundets policy om allemansrätten på engelska - Orienteering and the right of public access.
 
Naturpasset får ny profil. Först ut är mapparna och startkorten eftersom de tagit slut i butiken. Även Naturpassets logotyp har fått ett nytt utseende.
 
Ledare och tränare som vill utvecklas har chansen att vara med på en tränarträff i Ånnaboda utanför Örebro 11-13 november. Parallellt med träffen pågår också landslagets höstsamling.
 
Svenska Orienteringsförbundet hälsar två nya medarbetare välkomna. Det handlar om Jörgen Hector, som ska arbeta med svensk orienterings utvecklingsplan, och Jenny Håkansson, som ska vikariera för barn- och ungdomsansvariga Malin Carlsson.
 
Svenska Orienteringsförbundet är fortfarande mycket aktivt i dialogen med omvärlden när det gäller tillgång till mark.
 

Ny version av OLA

(2016-05-26 11:13)
OLA har släppts i ny version. I denna har fokus legat på att förbättra redan befintliga funktioner i programmet.
 
Skogssportens Gynnare meddelar att det nu är hög tid att söka följande stipendier: Gröna kotten, Mångfaldsstipendiet och Silverkotten.
 

Snygga orienteringssmycken

(2016-05-23 10:58)
Letar du efter den perfekta presenten till en orienterande vän eller släkting? Kika in i Svenska Orienteringsförbundet webbshop.
 
Ordinarie anmälningsstopp för VM:s publiktävlingar i Bohuslän är vid midnatt ikväll, fredagen den 20 maj. Har du ännu inte bestämt dig för att springa så kan de arrangörsutbildningar som erbjuds på plats under VM-veckan vara en anledning att anmäl...
 
Orientering live är en utveckling av Eventor och har tagits fram för att möta behovet av att enkelt kunna hitta var man följer orienteringstävlingar i realtid.
 
Den 1 maj 2016 trädde en ny lag och förordning i kraft när det gäller skydd för geografisk information. Den innebär att det inte längre krävs spridningstillstånd för orienteringskartor.
 

Postadress:
Laholms IF OK - Orientering
Roger Nilsson, Odalgatan 9
31231 Laholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info