Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Hammarbys landslagsförsvarare David Pizzoni Elfving ådrog sig en hjärnskakning i samband med söndagens Elitseriematch mot Edsbyn.
 
29 januari-4 februari avgörs herr-VM i bandymetropolen Chabarovsk. På svenskbandy.se får du en exklusiv intervju med Vetlandas landslagsstjärna Johan Löfstedt.
 
Mästarlaget Kareby fick slita hårt för segern hemma mot Skutskär under lördagen.
 
Tisdag 30 januari kommer de engelska kungligheterna prins William och hertiginnan Kate till Stockholm på statsbesök. Förutom att träffa den svenska kungafamiljen står även bandyspel i Vasaparken på programmet.
 
Förbundskaptenen Svenne Olsson har presenterat sin slutliga 18-mannatrupp till VM som avgörs i bandymetropolen Chabarovsk 29 januari-4 februari.
 
Torsdag 18 januari, kl 11.00: Frisändning på Bandypuls när den slutliga 18-mannatruppen till VM i Chabarovsk presenteras.
 

Signerat Einarsson: 2 av 2

(2018-01-17 15:28)
Säsongens andra VM-turnering blev även den Sveriges. De två seniormästerskap som hittills spelats har gått i vår favör. Nu återstår att se om även våra herrar kan försvara mästerskapet, i så fall skulle detta innebära full pott på seniornivå.
 
Den 26-28 januari avgörs P19-VM i Drammen. Förbundskaptenerna Håkan Rohlén och Sergei Infalin har tagit ut 16 spelare kommer att försvara Sveriges färger i mästerskapet.
 
Under måndagskvällen landade de svenska VM-hjältarna på Arlanda terminal 2. Det var ett gäng trötta, men otroligt glada guldmedaljörer som uppvaktades med guldhjälmar och rosor vid ankomsten.
 
I lördags försvarade landslaget VM-guldet och efter sightseeing och shopping i Peking är truppen på väg hem till Sverige.
 
I lördags vann Sverige VM-guld i Kina genom att besegra Ryssland med 1-0 i finalen. På den efterföljande banketten fick tre svenska spelare fina utmärkelser.
 
Sverige försvarade sitt VM-guld genom att besegra Ryssland med 1-0 i lördagens VM-final i Kina. Camilla Johansson blev stor matchhjälte med sitt segermål som kom i den första halvleken.
 
Lördag 07.00 (svensk tid): Sverige möter Ryssland i VM-final i Chengde, Kina. På svenskbandy.se ser du Sveriges laguppställning.
 
 
Dam-VM pågår för fullt i Chengde i Kina. På lördag skall mästarna koras. Samtliga matcher spelas på en sjö i en park. Bandyn har därmed - tillfälligt - hittat tillbaka till sina rötter. För det var på sjöis som allting började.
 

Postadress:
Lesjöfors IF - Bandy
Fack 1023
68096 Lesjöfors

Kontakt:
Tel: 0590-30196
Fax: 0590-30196
E-post: This is a mailto link

Se all info