Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Idag startar Next Generation Cup riksfinalen i Båstad. Sammanlagt finns det 96 segrande ungdomer från alla regioner som ska kämpa om att bli nästa vinnare av Cupen.
 
Det är dags att anmäla till Västserien inomhus 2017. Sista dag för anmälan är 20 augusti.
 
Det är redan dags att se över föreningens framtida behov av tränare och funktionärer. Till hösten erbjuder Tennis Väst en Plattforms kurs och en tävlingsledarkurs.
 
Nu går det bra att anmäla sig till Regionmästerskapen utomhus. RM spelas 25-27 augusti och sista dag för anmälan är 13 augusti.
 
I helgen avslutades regionens Next Generation Cup slutspel traditionsenligt på Mariestads tennisbanor. Tävlingen blev som vanligt spännande och många tuffa fighter spelades.
 
Till helgen avgörs regionfinalen i Next Generation Cup traditionsenligt på Mariestads grusbanor. Efter kvalspelet så har 140 spelare blivit 48 i antal som gör upp om de 12 åtråvärda platser i Sverige finalen.
 
Igår hölls en tränarträff i Falköping samtidigt som teknikprojektet del 2 genomfördes. Sammanlagt var ett 25 tal tränare på plats!
 

NG Cup lottad!

(2017-05-18 10:56)
Lottningen till NG Cup är lottad! Lottningen finner ni på http://svtf.tournamentsoftware.com/ Tävlingsinformation finner ni nedan!
 
Under Svenska Tennisförbundets årsmöte i Båstad den 22 april klubbades den väl förankrade färdriktningen och färdplanen igenom.
 
Nu har ytterligare en uppdatering gjorts av årets Västour. Alla tävlingar fram till maj är nu inräknade.
 

Västtouren 2017

(2017-05-07 17:32)
Första uppdateringen av Västtouren är nu gjord. Om en vecka kommer en ny uppdateringen av tävlingarna fram till ng Cup som spelas i slutet av maj och början av juni.
 
Den 8 april spelades minitennistävlingen i Arena Vänersborg. 23 föreningar och 200 ungdomar deltog på denna stora tennisfest. Nu har en kortfilm släppts från denna dag.
 
I helgen har Svenska Tennisförbundet haft årsmöte i Båstad. På bilden: Svensk Tennis Västs representanter förbereder sig inför mötet.
 

Henrik vann JSM medaljer

(2017-04-20 15:44)
I går spelades de sista matcherna i junior SM på GLTK:s banor i Göteborg. Henrik Bladelius Alingsås Tennisklubb vann sina första ”riktiga” SM medaljer. Ett silver och ett brons!
 
Under påskhelgen spelas traditionsenligt Junior SM på GLTK:s banor i Göteborg. I 12 års klassen som numera inte har officiell SM status sedan något år tillbaka lyckades Max Dahlin Karlstads TK mycket bra genom att vinna silver och brons!
 

Postadress:
Lidköpings TK - Tennis
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-216 01
Fax: 0510-299 07
E-post: This is a mailto link

Se all info