Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


I helgen hölls en Tennisens Plattforms kurs i Vänersborg. Kursen var fulltecknad med 20 deltagare och Dino Ilecic var en uppskattad ledare.
 
I lördags hade Svenska Tennisförbundet sitt ordinarie årsmöte i Båstad. Svensk Tennis Väst var på plats.
 
Snart är det dags för utomhus spel och flera föreningar har redan klarat av premiärspelet. Samtidigt är det dags att anmäla till årets största tävling, Elite Hotels Next Generation
 
Lidköping P18 lag vann SM silver i helgen. Efter en knapp förlust med ynka 5 games skillnad kunde KLTK bärga SM guldet.
 
I lördags spelades Sveriges största minitennistävling i Vänersborgs Arena.
 
Svensk Tennis Väst har beslutat att ge tennisklubbarna möjligheter att söka ekonomiskt stöd till ungdomar som klubben vill satsa extraordinärt på. Tanken är att ge klubbarna möjlighet att finna medel till en djupare och mer omfattande träning.
 
Under påsken har junior SM och Two Angels och Diadem Cup avgjorts i Göteborg på GLTK:s banor. På bilden: från höger Tilda Larsson Elfsborg och Bella Bergqvist Larsson Åmål två glada vinnare.
 

DubbelTräffen avslutad

(2018-04-08 11:30)
Årets upplaga av DubbelTräffen för Damer 40+ är nu avslutad och slutade med seger för Skultorps TK.
 

Västtouren uppdaterad

(2018-04-05 15:40)
Nu är vårens inomhusspel avslutad och en ny uppdatering är gjorde efter de sista inomhustävlingarna under våren.
 
Inomhus-RM är nu spelat och Lidköpings TK har tagit täten i tävlingen om Årets RM-klubb följt av Elfsborg Tennis och Mariestads TK.
 
 
På lördagen hade Svensk Tennis Väst sitt ordinarie årsmöte på Quality Hotell i Vänersborg. Årets årsmöte var en del utav klubbutvecklingskonferensen som startade på fredagen.
 
Under helgens avgjordes Regionmästerkapen i Lidköping för 14 och 16 åringar samt seniorklasserna. Oskar Govik Elfsborgs Tennis vann Herrsingel medan Sandra Erlandsson Mariestad vann damsingel.
 
I helgen spelades Regionmästerkapen för 12 åringar i Alingsås. Det blev jämna och spännande matcher. Årets RM mästare blev Bruno Johansson Kristinehamn (till höger på bild) och Bella Bergqvist Larsson Åmål.
 

Västtouren uppdaterad

(2018-03-12 14:44)
Nu är en ny uppdatering gjord gällande årets Västtourtävling.
 

Postadress:
Lidköpings TK - Tennis
Hallgatan 1
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-216 01
Fax: 0510-299 07
E-post: kansli@lidkopingstk.com

Se all info