Sommarlovsaktiviteter 2017 - Lilla Edets RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Sommarlovsaktiviteter 2017


TRÄNINGSLÄGER!

26-30/6 erbjuder vi våra lektions och privatryttare återigen vårt populära träningsläger för Helen Landström och Berit Norberg!
Ett läger för dig som gillar att trimma lite extra på ridbanan för såväl barn, ungdomar och vuxna!

I grupper om max 5 ryttare rider vi två pass om dagen. Helen ansvarar för hoppningen och Berit för dressyren. Vi kommer även att gå ut på vår terrängbana en utav dagarna för de som vill.

Vi erbjuder 9st platser till er som önskar lektionshäst och 6st för er med privathäst. Grupperna delas in efter kunskapsnivå. Minimikrav nivå 1 för ridskolelever och lc för privatekipage. Har du ingen egen häst och inte rider lektion hos oss är du välkommen att anmäla intresse, våra elever har förtur till hästarna men efter 31/5 släpps platserna.

Samling kl 9.00
slut ca kl 16.00

Lunch och fika ingår

Pris: 3000kr

För privathäst ingår box Ink strö och rasthage. Foder kan ev köpas till. Lerk fodrar alla mål.

Din anmälan mailas till This is a mailto link senast 31/5 och är därefter bindande och kan enbart återtas
mot uppvisande utav läkarintyg. Minst 8st deltagare max 15st. Medlemskap krävs. Första betalning sker 1/6 på halva avgiften och resterande avgift betalas 26/6. Betalningen kan efter överenskommelse delas upp på fler tillfällen (max 4st), ange i anmälan om detta önskas

Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter:

Namn och ålder
ridgrupp (för våra elever)
önskemål av lektionshäst, ange första val, andra val och tredje val.
Utbildningsnivå och storlek på häst/ponny (för privatelever)
Ev allergier

Helen Landström

Helen har arbetat hos oss sedan 2013 och är en omtyckt instruktör. Helen har även haft kurser i hoppning hos oss och varit med att arrangera klubbhoppningar och märkestagningar.

Helen har meriter tom svår hoppning, deltagit i årgångsschampionat på Falsterbo och breeders, Flyinge och har tagit flertalet hästar till final. Stor erfarenhet av att utbilda hopphästar. Helen lägger stor vikt på dressyrarbetet på sina hästar och tränar regelbundet dressyr och hoppning på dem.

Berit Norberg

Berit har haft ridläger hos oss sommaren 2015. Berit kommer från Stockholm men bor här på västkusten under sommaren.

Berit är diplomerad ridlärare, har rik2 utbildning, b-tränare i dressyr, msvb domare, 13 års erfarenhet som ridskolechef på större ridskola. Berit har utbildat hästar inom dressyr och tävlat tom intermediare 1

Hoppas att vi ses i sommar!
Lilla Edets Ridklubbs foto.

 

 

Ridläger 3-7/7 2017!

Vad sägs om en härlig vecka med uteritter, hoppning, dressyr och annat skoj med häst under sommaren? Då ska du som rider lektion eller är medlem hos oss och behärskar att rida själv i alla gångarter se hit!

Under veckan 3-7/7 erbjuder vi dagridläger med två ridpass per dag för barn och ungdomar hos oss! Vi har 9st platser på våra lektionshästar och 6st platser för privathästar. Har du ingen egen häst eller inte rider lektion hos oss kan du anmäla ditt intresse men våra elever har förtur till våra hästar. Efter 31/5 släpps platserna till ej lektionselever på våra hästar.

Instruktör: Helen Landström och Angelica Ström

Pris: 2500kr
Lunch och fika ingår
Samling kl 9.00
Slut 16.00

Din anmälan mailas till This is a mailto link senast 31/5 och är därefter bindande och kan enbart återtas mot uppvisande utav läkarintyg. Minst 5 deltagare och max 15st. Första betalning sker 1/6 på halva avgiften och resterande avgift betalas in 26/7. Det finns möjlighet att delbetala fler gånger (max 4 gånger) så uppge i din anmälan om detta önskas.

Vid anmälan vill vi ha följande uppgifter:

Namn och ålder
Ridgrupp alt erfarenhet
Önskemål av häst, ange första, andra och tredje val
Ev allergier vid kost

Våra instruktörer

Helen Landström

Helen har arbetat hos oss sedan 2013 och är en omtyckt instruktör. Helen har även haft ridläger, hoppkurser och varit med och arrangerat klubbhoppningar och märkestagningar hos oss.

Helen har meriter tom svår hoppning, deltagit i årgångschampionat på Falsterbo och Breeders, Flyinge och tagit flertalet hästar till final. Helen lägger stor vikt på dressyrarbetet på sina hopphästar och tränar regelbundet dressyr och hoppning för b-tränare.

Angelica Ström

Angelica har arbetat hos oss sedan 2013 och huvudsakligen i stallet men har vikarierat som instruktör vid behov. Angelica har gått ungdomsledarkurs (ULK) och har ansvarat för flertalet aktiviteter hos oss under åren som skötarkurs, lovsaktiviteter, ridläger m.m

Angelica själv har tävlat inom hoppning tom 115 klass, dressyr la klasser, debutant fälttävlan och även deltagit i Lerks mounted games lag.

Hoppas att vi ses i sommar!Lilla Edets Ridklubbs foto.

Uppdaterad: 31 MAR 2017 21:25

Postadress:
Lilla Edets RK - Ridsport
Timmervägen 57
46335 Göta

Kontakt:
Tel: 0520-653080
E-post: This is a mailto link

Se all info