Hoppa till sidans innehåll

Börja rida


Vill du börja rida hos oss?

Hos oss är alla välkomna och vi har tio stycken trevliga lektionshästar i varierade storlekar. Vi kan erbjuda från nybörjarlektioner för såväl barn som vuxna, mer avancerade grupper, hoppspecial och gymkhanaträning!

Kontakta This is a mailto link så hjälper Helen dig att hitta rätt grupp för dig!

 

 

Det gäller att börja i tid!

Nu startar vi upp en knattegrupp den 10/1 kl 16.30-17.00!

För knattar mellan 3-6 år kan vi erbjuda 30min ridning som också kommer varva med stallmysteori där vi lär oss om hästarna.

Knattarna behöver ha med sig en egen ledare och varma kläder, skor med klack, hjälm och väst finns att låna.

Första tillfället träffas vi i stallet där vi går igenom stallregler och anläggningen och visar knattarnas ledare hur man gör i ordning sin häst för ridning, detta för att få en säker och trygg introduktion.

Vi har under januari ett prova på erbjudande där man kan prova fyra gånger för 85kr/gången utan att binda sig. Binder man upp sig på fast plats före 1/2 bjuder vi på de två första ridlektionerna efter det.

Välkommen med din anmälan eller frågor till Helen på This is a mailto link

 

Inte ridit på några år men funderar på att börja igen?

Gör som Paulina smedberg-Johnsson och börja rid hos oss på tisdagar kl 19.00! Paulina var aktiv som tonåring och tog sedan ett uppehåll men började rida hos oss nu i höst igen!

" jag saknade ridningen och hästarna och passade på och prova på när återvändargruppen startades nu i höstas och jag är jättenöjd! Jag tycker att Helen är en pedagogisk och engagerad instruktör och Chiron är min favorit!"

Prova på att rida i återvändargruppen under januari månad och betala 160kr/gång och bokar du fast plats innan 1/2 bjuder vi på två lektioner! Vill du fortsätta med att rida strölektioner kostar dessa därefter 180kr/gången.

Välkommen med din anmälan till Helen på This is a mailto link

 

Det är aldrig försent för att börja rida!

Måndagen den 9/1 startar vi upp en nybörjargrupp för vuxna och äldre tonåringar kl 18.45!

Vi börjar med att under första lektionen ha en teoretisk genomgång om hur man gör i ordningen hästen inför ridning och går även igenom stallregler och visar anläggningen, detta för att ge er en trygg och säker introduktion. Följande ridlektioner spenderar vi på hästryggen!

I januari ger vi er möjlighet att prova på att rida fyra gånger för 160kr/gång utan att binda upp er för en termin. Vill ni efter januari månad ha en fastplats bjuder vi på de första två ridlektionerna om ni tecknar abonnemang före 1/2. Vill man inte ha fast plats efter 30/1 betalar man 180kr per gång

Anmälan till Helen på This is a mailto link

Välkomna till oss på Lilla Edets ridklubb!

Postadress:
Lilla Edets RK - Ridsport
Timmervägen 57
46335 Göta

Kontakt:
Tel: 0520-653080
E-post: This is a mailto link

Se all info