Hoppa till sidans innehåll

Stångebroslaget 2017 avslutat

2017-07-17 15:01
Under den 5-7 juli genomfördes 2017 års Stångebroslaget. Tillsammans med Försvarsmaktens Enduroklubb så lyckades vi trots vädret genomföra en lyckad tävling där de flesta besökarna trots allt var glada och nöjda när de lämnades oss på söndagen.
  • Uppdaterad: 2017-07-17 15:25

Den 5/7 var det drygt 2500 förare anmälda som sedan blev några till under tävlingshelgen då många valde att efteranmäla sig på plats.

Som vanligt så är det en del som avanmäler sig och i skrivande stund har vi inte sammanställt antal startade, men många startande blev det.

Vi kunde även låta våra gäster prova på ytterligheter då fredagens eftermiddagsstart blev en av de dammigaste på senare år. Detta vände sedan till lördagens morgonstart då det istället blev lite av gyttjebrottning efter nattens regnande.
När sedan söndagen kom så var det ett helt perfekt bana som de klasserna fick åka på.

Som vanligt så fick vi mycket beröm för både bana och mottagande. Givetvis är inte alla nöjda och de kommentarer och kritik vi fått kommer vi givetvis ta med oss till nästa år för att kunna utveckla oss vidare.

Det som glädjer oss i tävlingskommiteen mest är de positiva kommentarer vi får gällande hur trevliga och hjälpsamma alla våra funktionärer är.
Inte nog med att ni jobbar hårt inför, under samt efter tävlingsdagarna, ni är även goda ambassadörer för endurosporten i allmänhet samt LMS och FME i synnerhet.


Ett stort tack till alla funktionärer som arbetet inför, under och efter helgen.

Soliga hälsningar
Tävlingskommiteen

Skribent: Mats Berzelius
Epost: This is a mailto link