Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Holmer sexa på U23-EM!

(2017-08-20 23:16)
Erik Holmer drog på säsongens bästa åk och paddlade in som finfin sexa när U23-EM avgjordes under helgen, grym prestation av Nyköpingskanotisten!
 
Dags för ett nytt mästerskap - denna gång är det Junior & U23-EM i Kanotslalom som går av stapeln i tyska Hohenlimburg. Fem svenskar är på plats i forsen, redo att prestera fina åk!
 
Maraton-essen Jocke Lindberg och Emma Andersson vann årets upplaga av folk- och kanotfesten Dalsland Kanot Maraton som återigen lockade hundratals kanotister från många länder till sjöarna i och runt Bengtsfors.
 
Senast den 25:e augusti ska ansökan om LOK-stöd vara inskickad för genomförd verksamhet under perioden 1/1-30/6 2017.
 
Årets SM i SUP - Stand Up Paddle - avgjordes i Karlskrona den gångna helgen. Tre distanser för både senior- och ungdomsklass på såväl dam- som herrsidan bjöd på stor underhållning med många härliga race.
 
Årets Kanotslalom-SM avslutade en forsande vecka i Åmsele. Bland annat visade Faluns Isak Öhrström fin form och paddlade hem såväl K1-som C1-guldet.
 
De svenska kanotisterna på Nordiska Mästerskapen i Sprint lämnar en lyckad helg bakom sig i Danmark. Massor av täta lopp och massor av medaljer.
 
50 aktiva, tillsammans med 10 ledare, laddar upp inför helgens Nordiska Mästerskap i danska Silkeborg. Mängder av spännande finaler att se framemot!
 
Efter gårdagens brons på K1 1000 m signerat Martin Nathell följde den svenska Junior- och U23-truppen upp med flera fina lopp även på den avslutande dagen.
 
Örnsbergs starka mixedlag guld-dundrade fram idag på Klubblags-EM och adderade en seger till gårdagens silvermedalj.
 
Martin Nathell bombade sig fram till ett brons i den hårda motvinden när U23 VM-finalen avgjordes i Rumänien - stort grattis till ett fantastiskt lopp!
 
På torsdag inleds Junior & U23 VM i Rumänien för en stor svensk trupp. 16 kanotister är på plats, många tuffa lopp väntar och en del goda finalförhoppningar.
 

Drakbåts-SM summeras

(2017-07-25 01:13)
I samband med de två avslutande dagarna på Sprint-SM i Jönköping arrangerades även Drakbåts-SM med totalt nio lag på 200 & 500 m i 10 manna mixed.
 
Efter SM i Jönköping har nu Förbundskapten Peken Rönnestrand tagit ut VM-truppen till Racice som inleds om en månad.
 
Ännu en välfylld dag på Sprint-SM. Bland annat lite extra speciella segrar för Lidköping som vann det första Agneta Anderssons priset och Brunnsviken som K4-segrade i H22 för första gången på 40 år!
 
SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 SKF_loggaLuleåKiropraktorteknik

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Box 50030
97321 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-222432
E-post: This is a mailto link

Se all info