Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Drakbåtslandslagets Katarina Forsberg och Christoffer Carlsson har nyligen besökt Kina som inbjudna för att delta i Sixth Chaotianhou International Dragon Boat Drifting Competition.
 
De kommande dagarna gästar Junior- och U23-eliten Belgrad för att göra upp om EM-medaljer. En liten Svensk trupp med fyra juniorer och två U23:or är på plats för att prestera.
 
RF stänger ner LOK-stödsrapportering via SMS och hänvisar istället till IdrottOnline-appen för en smidig och trygg rapportering av LOK-stödsaktiviteter.
 
Errea, SKF:s samarbetspartner vad gäller kläder för såväl representation och träning, erbjuder även föreningar och privatpersoner att köpa funktionella träningskläder till bra pris.
 
Rafflande tävlingar på Tolven i helgen bland både unga och gamla. Inte minst i seniorklasserna där Förbundskapten Peken presenterade såväl EM- som U23 VM-truppen efter tävlingarna.
 
Kanotslalom och Kajakcross står på programmet när världseliten gästar Prag för årets första världscup. Wahlén, Öhrström och Holmer kvalar idag, fredag.
 
Drakbåtslandslaget närmar sig EM i juli och la ytterligare förberedelser bakom sig den gångna helgen när de samlades i Stockholm för samträning.
 
Det blev pallen för både dam- och herrlaget när Europacupen spelades i Danmark i helgen. En andraplats för fint spelande damlag och en terdjeplats för herrlaget, lovar gott!
 
Under gårdagen var Tyska Kanotförbundets, tillika en av tre "vice president" inom ICF, på besök i Sverige för en halvdags diskussioner med SKF-representanter.
 
Drakbåtskommittén anordnade ett ungdomsläger på Bosön förra helgen. Efter två uppskattade och lyckades rekryterings- och prova-på-läger förra året var detta läger det tredje i ordningen
 
Det blev en medaljglimrande avslutning på världscupavslutningen i Belgrad. Guld till en fenomenal Linnea Stensils på K1 200 m och Brons till urstarkt spurtande Karin Johansson på K1 1000 m!
 
En riktig kanotklassiker gick av stapeln den 3 juni då Lidköpings kanotförening arrangerade det 27:e Götakanalloppet, i år med ca 220 kanotister på startlinjen.
 
Gårdagens kvalåk på Kanotslalom-EM i Slovenien gav två svenska platser till lördagens semi. Idag, fredag, hägrar lagtävlingen för den svenska trion på plats.
 
Den uppblåsbara flytvästen kan vara både bekväm, smidig och diskret. För att den ska fungera krävs det dock att användaren har lite koll!
 
Finalyra att hålla kvar vid för tjejerna och finlir för att kapa ytterligare tiondelar för killarna - Sprinttruppen lämnar Szeged och tar sats mot världscupavslutningen i Belgrad som inleds imorgon.
 
SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 SKF_loggaLuleåKiropraktorteknik

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Box 50030
97321 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-222432
E-post: This is a mailto link

Se all info