Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU Idrottsutbildarna


Ungdomar går gratis, tränare och föräldrar betalar 100 kr (normalpris 530 kr/person) när Aron Anderson och Boris René bjuder på en inspirationsboost på Kulturens hus i Luleå, måndag den 30 oktober kl 18.30.
 
SISU Idrottsutbildarna har tillsammans med Norrbottens Ishockeyförbund skapat ett unikt utbildningspaket som riktar sig till engagerade hockeyföräldrar.
 
Inkluderande idrott är ny utbildningswebb fylld med fakta, kunskap, inspiration, filmer och specifika verktyg. Den är ett värdefullt stöd för alla som vill arbeta med normer inom idrotten.
 
Med teaterföreställningen Upp upp vi lyfter och nya webben #ViLyfter vill Riksidrottsförbundet sätta ljus på frågan om psykisk ohälsa bland unga elitidrottare. I veckan gästade ensemblen Luleå och mötte elever vid idrottsgymnasier.
 
Vuxna är för resultatfokuserade. Det är inte bra för barnen. Långskatans IF Värdefulltstämplade RCC-cupen för att visa vad de står för. Se alla barn, belöna ansträngningen istället för resultatet och låt domaren döma. Det var budskapet till gästan...
 
SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 SKF_loggaLuleåKiropraktorteknik

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Box 50030
97321 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-222432
E-post: This is a mailto link

Se all info