Hoppa till sidans innehåll

Träning


Luleå Kajakklub bedriver träning året runt. På sommaren läggs naturligtvis tonvikten vid paddling i olika former och på vintern domineras träningen av konditions- och styrketräning i olika former samt träning på paddelmaskin. 

Träning 2016

Det kommer sjuda av aktivitet på Luleå Kajakklubb i höst och vinter, alla dagar och kvällar i veckan lär det vara aktiva som tränar och har kul tillsammans! Vi kommer även att erbjuda några dagar med fasta ledarledda träningstider.

 

Allmänt och kontakt

Träningsfilsofin inom LKK bygger mycket på eget ansvar. Det är utvecklande att bli självständig på området träning. Men givetvis sker träningen mestadels tillsammans med andra aktiva i olika åldrar, vi leder varandra. Och givetvis finns det tränare/ansvariga tillhands vid flera tillfällen.

Vill du veta mer om vår träning, vilka dagar och tider som gäller, vem som är tränare o.s.v? Kontakta Dag Johansson, tel: 070-37 25 448.

Vad gäller träning finns det mycket att läsa i Svenska Kanotförbundets utvecklingstrappa som är ett dokument för styrning av träning och tävling för Svensk Kanot.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 


 SKF_loggaLuleåKiropraktorteknik

Postadress:
Luleå KK - Kanot
Box 50030
97321 Luleå

Besöksadress:
Kanotvägen 14
97321 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920-222432
E-post: This is a mailto link

Se all info