Hoppa till sidans innehåll

Komplettering av medlemsregister.


Hej klubbkamrat,

 

Tack för att du hjälper till att uppdatera vårt medlemsregister.

Anledningen till att vi behöver dina personuppgifter är att Svemo har ålagt oss att hålla ett komplett register över våra medlemmar och att det krävs för att tävlingsanmälningar och licenshanteringen skall fungera.

 

Kryssa i rutan "Motorcykel och snöskoter" nedan och "Jag har härmed tagit del..." och klicka sedan "Uppdatara formulär" för att komma vidare till nästa sida där du fyller i dina uppgifter.

 

Om du får meddelandet att "Dina uppgifter finns redan i IdrottOnline..." så ber jag dig skicka ett mejl till mig med dina uppgifter. Adressen är: noxin41|a|gmail.com

 

Hälsningar

 

Klas Eriksson

Ansvarig för medlemsregistret i MCHK-racing

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
MCHK-Racing - Motorcykel och Snöskoter
Lennart Olander, Östhamra Rosendal 101
74194 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018-387075
Fax: 018-387075
E-post: This is a mailto link

Se all info