Hoppa till sidans innehåll

MK Stencrossarna Munka Ljungby - Motorcykel

 ÅRSMÖTE SÖNDAG 4 mars 13:30 ,gamla kommunalhuset i Munka Ljungby  men fram till dess vill vi att alla tänker: VAD KAN JAG GÖRA FÖR MIN FÖRENING?

Vi behöver alla kompetenser! hjälp med klubbadministration, medlemsregister,ekonomi, gräsklippning, trädfälle,stenplockning,staketspikning,målning,gräva,allt underhållsarbete som krävs för att hålla banan öppen och ha en förening!

OM vi dessutom ska kunna köra cross hyggligt säkert behöver vi alla sorters funktionärer: flaggvakter,varvräknare,säkerhetschef,tävlingsledare,miljöchef,sjukvårdare,banchef och allt annat som ska göras! Hör av er till styrelsefolket! 

OM vi inte blir fel som jobbar i föreningen får vi antingen göra som golfklubbarna att hyra in resurser med därtill väsentligt högre medlemsavgifterordf. eller dra ner på verksamheten med mindre öppethållande o.s.v.  ALLA medlemmar måste bidra med ARBETE, då kan vi fortsätta köra cross i Hillarp!

Björn Persson,Bengt Larsson,Roland Lindell, Jimmy Larsson, Hanna Lindell och Per Sundelius medela er på hemsidan MK Stencrossarna eller på facebook Stencrossarna eller helt enkelt kom till årsmötet!

Egna nyheter

Info från SVEMO

Träningstider

Träningstider samt kalender över vilka dagar banan är öppen

Bli medlem

Postadress:
MK Stencrossarna Munka Ljungby - Motorcykel och Snöskoter
Björn persson, Baragatan 3
26633 Munka-ljungby

Besöksadress:
Gånarpsvägen 47
26692 Munka-ljungby

Kontakt:
Tel: 0431-431298
Fax: 0431-431298
E-post: This is a mailto link

Se all info