Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


I lördags var det stor insamling av sport- och fritidsprylar till Fritidsbanken, som snart öppnas i Västerås.
 

Inbjudan till SDF-träff

(2017-01-18 15:41)
Svensk Idrott står för många utmaningar och möjligheter och vi vill nu bjuda in till en SDF-träff för att informera om vårt gemensamma arbete inför kommande period. Allt för att göra Västmanlands Idrott starkare.
 
Sala FF är en av länets föreningar som arbetar för en bättre barn- och ungdomsidrott. Nu synliggör de sitt samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund genom att presentera tio föräldrabud under sin årliga futsalturnering.
 

Tävla med Svett och Watt

(2016-12-23 11:05)
Den 27 februari öppnar Fritidsbanken i Västerås! Nu behöver vi din hjälp för att samla in begagnade prylar. Den 21 januari kl. 9-15 har vi en stor insamling.
 
Den som lyfte blicken över Västerås under torsdagseftermiddagen kunde se en mäktig julhälsning från Västerås Flygklubb, detta när sex flygplan med piloter från föreningen bildade en julgransformation för att önska god jul.
 

Jultider

(2016-12-22 08:53)
Julen är här och vårt kansli kommer att vara stängt från den 23 december till och med den 8 januari. Vi finns dock tillgängliga via telefon och mail.
 
För att berätta vad vi gör och sprida goda exempel skildrar en del av vår verksamhet i reportageform. Här hittar du några av våra reportage från Idrottsåret 2016.
 
Inom kort tas det första spadtaget för att anlägga konstgräs vid Malmhedens IP I Norberg. Projektet kallas ”Konstgräs för alla” och målsättningen är att planen ska vara anlagd och färdig att tas i bruk redan till kommande fotbollssäsong.
 
Nu har projektet Vett & Watt Idrott kommit igång, eller Svett & Watt som vi kallar det, eftersom projektet handlar om idrottsrörelsens energianvändning. Visa på Instagram vad ni gör för att spara på energi. Bästa förening vinner ett träningsläger!
 

Möt oss våren 2017

(2016-12-05 09:05)
Nu är den här, vårens utbildningskatalog för SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund. Förutom kurser och föreläsningar innehåller den massor av tips för dig och din förening.
 
Att förebygga drunkningsolyckor och främja idrottsaktivitet är en del av syftet när Västmanlands Idrottsförbund, Röda Korset i Västerås och Västerås Simsällskap genom ett unikt samarbete skapar förutsättningar för nyanlända kvinnor att lära sig simma
 
Inspiration, mingel, nätverksbyggande, föreläsning och en magisk show. Det och mycket mer stod på agendan när vi igår mötte några av våra kontaktpersoner i länets idrottsföreningar.
 
Sala är först ut i länet med att öppna sin så kallade ”Fritidsbank”, vilket har uppmärkammats av SVT Västmanland.
 
1 678073 kronor – det är vad ungdomsidrotten i Västmanlands län kan glädja sig åt vid årets utbetalning från Gräsroten. Totalt har 22 643 västmanlänningar fördelat pengarna på 258 föreningar i länet.
 
En förening där alla får vara med, drar åt samma håll, och känner en vi-känsla. Det är en del av målsättningen för Fagersta AIK. Lägg därtill Sveriges roligaste hockeyskola, som lockar massor av barn och som har skapat eko i hockeysverige.
 

Plusgiro 604 65 40-8

 

  

Ange alt-text här.

 

 

 

 

 

 

 

234x60-basic

Postadress:
Mälardalens DK - Danssport
Ylva Lindberg, Birger Jarls väg 8
73451 Kolbäck

Kontakt:
Tel: 0707-958331
E-post: This is a mailto link

Se all info