Hoppa till sidans innehåll

Det här erbjuder vi


Gympasektionens ledare Lena Odeberg tilldelades ett av stipendierna vid föreningens årsmöte den 15 februari 2017 för sina insatser under 2016 som vikarie, framför allt under ordinarie ledares sjukdom under höstterminen. Grattis Lena!

Vinnare av SPORREN höstterminen 2017 blev Lena Svenshammar med Lena Skärdin som andrapristagare. Grattis och välkomna till vårterminen 2018. 

Gymnastiksektionen i Mälarö SOK erbjuder konditions- och styrketräning med eller utan hantlar. Både kvnnor och män, tjejer och killar är välkomna till våra pass. (Ungdomar under 18 år får dock inte använda hantlar).

I kalendern på hemsidan informerar vi också om vi blir tvungna att ställa in något pass samt om tider då vi inte har tillgång till gympalokalen.

Gymnastiksektionen har funnits i föreningen sedan 1984 och erbjudit Mälaröbor gympa med kondition, smidighet, koordination och styrka. Allt under ledning av duktiga ledare och till glad, medryckande musik.

Mer information kan du få vid respektive pass av våra ledare Elizabeth och Maud med Lena som vikarie eller administratören Anita, e-post: This is a mailto link.

Uppdaterad: 30 DEC 2017 14:19
Skribent: Thomas Lundberg

Fakturaadress:

Mälarö SOK
c/o Kent Eklöf
Linvägen 20
178 35 Ekerö
This is a mailto link

       Våra sponsorer        

 

Faringso_tra_logo_STOR_ny

 

Suez

 

skidsport

 

logopedbyran

Postadress:
Mälarö SOK
Kent Eklöf, Linvägen 20
17835 Ekerö

Kontakt:
Tel: +46 72-733 30 39
E-post: This is a mailto link