Hoppa till sidans innehåll

Malmö BMX Racing - Cykel

2/7 - Sommaruppehåll

Sommaren är här på allvar och vi passar på att hålla sommarstängt fram till måndagen den 31:a juli då träning och provapå går igång igen. Till hösten hoppas vi att renoveringen av banan kommer att komma igång och genomföras så att vi kan använda hela banan under träningarna samt att köra igång med roliga tävlingar.

Vi vill passa på att tacka alla som har kommit till banan hittills i år och ser fram emot att se er igen till hösten!

Under sommaren kommer det att uppdateras och snackas BMX i vår Facebookgrupp som heter Malmö BMX Racing. Varmt välkomna att gå med där och ta del av de senaste snacket.

Riders ready!

23/4 - Träningen igång

Äntligen har BMX-säsongen börjat puttra igång på allvar! Under våren har vi begränsade möjligheter att utnyttja hela banan då den håller på att byggas om. I dagsläget får man rulla igenom första kurvan samt andrarakan lite försiktigt.

Styrelsen har beslutat att vara något restriktiva med att bjuda in prova på-åkare i allt för stor utsträckning då banan inte är i toppskick.

Vi tränar dock som vanligt måndagar och onsdagar kl 18-19:30 samt har fri åkning på lördagar mellan kl 10-12. På måndagar håller Dan Stenqvist i träningen och på onsdagarna är det Aron Nilsson som håller i träningarna. Vi hänvisar till vår Facebookgrupp Malmö Bmx Racing för statusuppdateringar och andra nyheter som rör banan, träningen och klubben. Väl mött! 

Nyheter:

9/1 - Inomhusträning!

Inomhusträning måndagar i Husieskolans gymnastiksal med start imorgon 9/1-2017

Då snön ligger vit på banan och banbygget är igång för fullt kommer vi att ha gemensam inomhusträning för alla grupper på måndagar kl 18:00-20:00. Allt för att hålla igång både konditionen och gemenskapen.

Träningen kommer att vara inomhus och är utan cykel. Det kommer att bli blandade övningar, både fys och kondition. De som har innebandyklubbor får gärna ta med det. Då det har varit jullov kan det vara svalt i lokalen så ta med en långärmad tröja.

Adress: Husieskolans gymnastiksal 
klågerupsvägen 298, 212 32 Malmö.

Väl mött!!

 

2/1 På grund av ombyggnation av banan så kan vi framöver tyvärr inte ta emot prova-på-cyklister. Vi uppdaterar här när det är möjligt att prova på igen!

 

 

Lördag 5:e november är det ingen aktivitet pga helgdag. 

3/10, 17/10, 29/10 är det klubbtävling på banan. ALLA är välkomna, såväl nybörjare som erfarna cyklister. Ett bra tillfälle att testa på hur det är att tävla i BMX Racing. Anmälan i klubbstugan från kl 17.30. Tyvärr ingen anmälan via sms denna gång, men man kan swisha avgiften: 25 kr för Malmö medlemmar och 50 kr för gäster. 

Lördag 3/9 kl 10.00 är alla välkomna till ARBETSDAG på banan. Vi fixar banan, lagar cyklar och bjuder på fika. VÄLKOMNA!

17/8 och 27/8 är det stängt p.g.a. tävlingar i Ängelholm. Dra dit och kolla i stället! http://www.ebmx.se/

V26 - V30 har vi sommarstängt!

 

Måndag 6/6 är banan stäng p.g.a helgdag. Sväng förbi på onsdag!

 

Lördag 21/5 är banan stängd p.g.a tävling. Var med och tävla i stället, öppet för alla! 09.45-10.15 i klubbstugan för anmälan. Alternativt, kom och titta på fantastiskt tävlan, köp något gott grillat och ta en kaffe.

 

Lördag 16/4 är banan stängd pga tävling i Ängelholm.

 

I år (2016) så arrangerar vi Malmö KM på följande datum:
4 april kl 18
18 april kl 18
2 maj kl 18
21 maj kl 10
Anmälan sker i klubbstugan samma dag som tävlingen, kostar 50:- att delta och ingen licens krävs. 

 

Bilder från Malmö BMX Racing (@malmobmxracing på Instagram):

 

Tävlingsinformation

Träningsinformation

För dem som inte betalat träningsavgift helår är det hög tid att betala in för andra halvåret (om man inte har 10-kort) . Hur...
 
Vill du testa att köra BMX racing?

Nyheter från SCF

 

Postadress:
Malmö BMX Racing - Cykel
Fredrik Källberg, Smedstorpsgatan 67
21228 Malmö

Besöksadress:
Malmö Motorstadion, Elisedalsvägen
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: +46731820760
E-post: This is a mailto link

Se all info