Hoppa till sidans innehåll

Vuxenåkning


Har du aldrig stått på ett par skridskor och vill lära dig åka? Har du åkt konståkning som yngre och vill börja åka igen? Vad bra, för vi har vuxenåkning på alla olika nivåer! Idag har vi en blandad nivå på åkare, nybörjare till f.d. elitåkare mellan 17 – 70. Så det är aldrig försent att börja åka, oavsett din nivå nu! Vi åker skridskor och utövar konståkning för att det är roligt! 

Om du inte åkt alls eller någon gång varannat år, så kan du passa i vår nybörjargrupp för vuxna. Klicka in på nybörjargruppen för att få mer info. 

Om du utövat konståkning innan som yngre eller bara slutat för några år sedan men vill åka igen på hobby nivå och kanske åka på vuxentävlingar? Klicka in på vuxengruppen för att få mer info. 

Vi åker i Malmö arenas träningshall, ingången är på baksidan av arenan mot Malmö mässan. 

Utrustning: Egna skridskor och vantar. Skydd är tillåtet, som t.ex. för att skydda knä, höfter, armbågar, handleder eller huvud.
Om du har fler frågor, kontakta oss på This is a mailto link . T.ex. Om du är osäker på vilken nivå du är på, om det fortfarande går att anmäla sig eller när terminen börjar/slutar. 

Hoppas vi syns på isen!

 

 

Uppdaterad: 27 MAR 2018 12:40
Skribent: MKK

Sponsorer


 

Erikssons Trafikskola

 


 

Eden


 

sponsorhuset

Stöd Malmö Konståkningsklubb när 
du handlat på nätet

Postadress:
Malmö KK - Konståkning
Box 5080
20071 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-916228
E-post: This is a mailto link

Se all info