Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Dag två i kvaltävlingen i världscupen i manlig artistisk gymnastik i Osijek i Kroatien är avklarad och återigen genomfördes bra tävlingar av Filip och Kalle.
 
EM i trampolin, DMT och tumbling går i Scandinavium, Göteborg 7-10 maj 2020 och nu har arbetet med mästerskapet satts igång ordentligt.
 
Dag ett i kvaltävlingen i världscupen i manlig artistisk gymnastik i Osijek i Kroatien är avklarad och Karl Idesjö (Hammarbygymnasterna) är i barrfinal!
 
Hammarbygymnasterna är en förening med många ansikten och en bred verksamhet.
 

Gymnaestradan 2019

(2018-05-22 13:07)
 
Under söndagens checkpoint blev det klart att Tonya Paulsson från Motus-Salto kommer åka till Baku för att kvala till Youth Olympic Games, YOG.
 
Tidigt i morse råkade cheerleadingföreningen Arctic Cheer Avalanches från Luleå ut för en allvarlig bussolycka på E4:an utanför Sundsvall.
 
Gymnastikförbundets nationella kansli, som är placerat i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm, söker nu efter två nya medarbetare. En vikarierande verksamhetschef för "Stöd och service" samt en tävlingskonsulent.
 
Från tid till tid kommer artiklar i media och i sociala medier om gymnastiken och hur vi lever upp till vår värdegrund. Det är bra. Vi är en stor idrott som ska synas i sömmarna. Framför allt för de aktivas skull.
 

Laddar i Moskva

(2018-05-07 09:46)
Kalle Idesjö och Filip Lidbeck i landslaget i manlig artistisk gymnastik har under en vecka varit på läger i Moskva på Rysslands olympiska center.
 
Varje år arrangeras ett colloquium av det internationella gymnastikförbundet (FIG) där syftet är erfarenhetsutbyte och diskussioner mellan de närvarande nationella gymnastikförbunden med fokus på träning.
 
Under våren har ett författarteam bestående av Sussan Eriksson, Birgitta Green, Gun Ståhl och Inger Johansson skapat en ny alla kan gympa kurs.
 

Skolprojektet

(2018-04-25 12:59)
Gymnastikförbundet har under hösten 2017 sökt och fått beviljat medel från Framåtfonden, ett initiativ startat av Riksidrottsförbundet och Svenska Spel i syfte att få fler i rörelse.
 
Helgen 21-22 april var det dags för förbundsmöte 2018 i Malmö. Föreningar, regioner, kommittéer och styrelser var på plats för att besluta i frågor rörande Gymnastikförbundets framtida arbete.
 

VM i Cheerleading 2018

(2018-04-25 10:04)
Svenska Cheerleadingförbundet är ett associerat förbund till Gymnastikförbundet. Nu pågår VM i Orlando, Florida.
 

TABATA FREDAG!

Underbart väder ute så vi inleder väl helgen med en rolig tabata ?

Vi har laddat upp med 6st nya roliga övningar som passar perfekt i en tabata så hoppas vi ses 18.00 på IP vid hockeyrinken.

Hjärtligt välkomna att träna svettas och trivas med oss en liten stund denna fredag afton.

// Anders & Lotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Molkoms GF - Gymnastik
Elinor Johansson, Gråberg 520
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: elinjoha20@gmail.com

Se all info