Hoppa till sidans innehåll

Mölndal -Kareby 16-3

2017-02-26 20:28
Herrlaget firar efter sista seriematchen mot Kareby/Kungälv.
  • Uppdaterad: 2017-02-26 20:44

Lite eftersnack med Adolfsson och Nordén efter matchen

Grattis till seriesegern!

Tack

Janne, vilken är din syn på matchen?

- På pappret var ju matchen betydelselös, men det ju viktigt att vi förbereder oss så gott vi kan inför kvalspelet. Tycker att killarna gör det riktigt bra idag. Vi håller högt tempo, riktigt bra passningsspel, många hörnmål och i stort sett hela laget är med i målprotokollet. Det är väl nästan bara Jonas som inte gjorde något mål, å andra sidan noteras han för åtta assist och det är ju mer än godkänt. Nu får vi hoppas att de som idag är småkrassliga blir friska och att övriga håller sig friska och i form framöver, det kommer att behövas. Vi har ju flera matcher i tät följd på gång.

Stefan, vad vet vi om Jönköping?

- De har ju allsvenskt tempo i sig så där har ju de såklart en fördel. Vi möttes i en cup i höstas, då blev det förlust, men mycket positivt har hänt med vårt lag sedan dess, vi har lyft oss rejält tycker jag. Och när man jämför spelet förra året vid samma tid nu, då vi ju också vann serien är det skillnad, bättre passningsspel, rörlighet, mindre bolltransporter och mer spelglädje. Det kommer att bli roligt att mäta sig med de andra lagen i kvalet.

Ja, vi gör också betydligt fler mål i år. Enligt sluttabellen hela 131 st, där Seabastian Loheden gjort 46 st och därmed placerar han sig som topp två i skytteligan, stort grattis Sebastian.

Hur kommer ni att fira?

-Tja, nu njuter vi av seriesegern ikväll, det blir pizza i klubbstugan. Därefter får vi ta nya tag inför matchen mot Jönköping onsdag kväll.

Det låter bra, lycka till!

-Tackar

--------------

Matchen i siffror.

 Mölndal Bandy –Kareby 16-3 (8-2)

 Åby Isstadion

Söndagen den 26 februari 2017

 

Målen:

 Sebastian Loheden 5, Robin Wang 3, Christoffer Trysberg 2, Magnus Hylén, Anders Jonebring, Anton Pettersson, Antony Andersson, Samuel Tiderman och Linus Carlström 1 mål vardera.

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info