Hoppa till sidans innehåll

Mölndal - Skövde 10-4

2017-02-13 12:11
Vinst på söndagskvällen.
  • Uppdaterad: 2017-02-15 12:35

Mölndal fick en kalasstart, 2-0 efter fem minuter, men därefter tvärstopp. Skövde vänder på steken till 2-3. Kan en matchöppning bli för bra? Stefan Nordén,  Jan Adolfsson och ”hemsidan” ställer sig frågan efter matchen. Vad hände?

 - Vet faktiskt inte, det bara small till och hux flux står det 2-3. Vi fick ta en tidig time-out direkt efter Skövdes tredje mål för att samla tankar och få fokus.

Efter cirka en halvtimma utjämnar vi på straff och ökar därefter på till 6-3 i halvtid. Vad som är slående för oss som står bredvid är vilken glöd och kreativitet det finns i anfallsspelet. Det riktigt lyser av spelglädje.

-Roligt att du säger det, det är just det vi tränat på i flera år nu, nu ser vi resultat av allt slit. Vi försöker spela varierat, med mycket släpp, tempo och så. Hoppas att publiken tycker den här typen av bandy är lika kul att titta på som vi som spelar gillar att spela den. Att sedan överföra teori till praktik är inte en helt enkelt, det tar tid att lära sig bandy och att få spelet att fungera. Men jag måste säga att spelarna utvecklas enormt över tid. Titta exempelvis på de yngsta killarna som Christoffer och Anton som är inblandade i mycket av det ser sker framåt idag, det värmer. Dessutom har också vi en bra bredd med unga killar som fyller på i lagdelarna vilket i slutändan är viktigt i en lång och tuff serie.

Ris och ros?

- Enbart rosor så klart och som vanligt när det ska delas ut beröm: Det är laget som räknas och att vi har roligt och trivs.

Det låter bra! Lycka till med träningarna i veckan och matchen på torsdag mot Surte.

-Tackar.

------

Fakta

 Mölndal Bandy- Skövde BK 10-4  (6-3)

Åby Isstadion 12/2 2017

 Målen: Sebastian Loheden 3, Christoffer Trysberg 2, Anton Pettersson , Marcus Adolfsson, Jonas Trysberg , Linus Carlström och Casper Magnusson 1 mål vardera.

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info