Hoppa till sidans innehåll

U16 (-03/-02/-01)

Välkomna till U16:s lagsida!

Den kommande säsongen 2017/18 kommer att bli fjärde året med seriespel. Alla ni som spelade föregående säsong kommer naturligtvis tillbaka igen. Vi hoppas också att fler vill komma och spela med oss. Ni hockeyspelare som är sugna på stor is och mindre tacklingar, kom och testa bandy. Vi är flest 02:or men 03:orna och F99-03 tränar också tillsammans med oss.

Väl mött! Tränarna

Lagbild

Tre gånger is denna vecka!

Vi har nu kommit igång med vår försäsong på is. Härligt. Tyvärr är det bara en gång i veckan, som vanligt. MEN den kommande veckan har vi hela tre tillfällen på is. På tisdag är vi i fina Ale arena, på torsdag har vi tid i Åby ishall för träningsmatch(rinkbandy) mot Surte och på söndag är det isträning som vanligt. Tider finns naturligtvis i kalendariet. Vi har ju inte varit allt för många på träningarna, särskilt inte löp och styrka, hitills pga alla andra sporter som tar eran tid. Men denna veckan har ni alltså hela tre chanser att beträda isen. Hoppas nu på god uppslutning och härlig kamp mot Surte. Ska också bli extra kul att se er som vi hitills inte sett.

Väl mött Ledarna


 

Snart på is igen!

Nu närmar det sig ispremiär för säsongen 17/18. På söndag smäller det. Nu har ju många varit på sommarbandy-läger så det kommer nog gå bra. Vi har ju också kört lite försäsongsträning. De inte varit så välbesökta men vi hoppas bli många nu på söndag. Hur vi ska spela i vintern är inte riktigt klart än men spela ska vi! Ska bli kul att träffa alla spelare igen.

Väl mött Ledarna.


 

 


 

Nyheter

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info