Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Distriktet


Mändagen den 27 november på Svedens Gård ägnades helt åt hoppning under ledning av Lotta Björe.
 
De fem främsta klubbarna i AGRIA Cup Dalarna prisades i samband med hoppclinicen som Lotta Björe höll på Svedens Gård den 27 november.
 
Distriktets ungdomssektion höll en Häst- och Stallvårdsledarkurs hos Vansbro Ryttarsällskap den 11-12 november.
 
Vi välkomnar nya grönt kort utbildare i föreningarna till utbildning den 19 december i Insjön
 
Efter en jämn omröstning har vi nu kunnat kora "Mio" från Bjursås Ridklubb till Årets Ridskolehäst 2017! Stort grattis till honom och alla andra fyrbenta medarbetare på våra ridskolor.
 
Michelle och Udermus fortsätter att leverera och nu genom att ta silver i inomhus SM för juniorer på Billdals Ridklubb, ett stort grattis!
 
Vi har satt ett nytt datum för första steget av Ungdomsledarutbildningen. Missa inte att ta del av den fina ledarskapsutbildning som finns inom Ridsporten. 
 
Den sista av höstens serier, PAS II dressyr, avgjordes hos Åsebo Ridsällskap den 22 oktober.
 
Elsa Tidigs från Leksand på Coco HS blev den första att segra i den nya serien Grenledarnas Riksserie i dressyr!
 
Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får...
 
Vansbro Ryttarsällskap tar bort efteranmälningsavgiften till dressyrtävlingar den 7-8 oktober. Behåller dock 3 domare i de högsta klasserna.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder återigen till Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell nivå 2. En utvecklingsmodell som är framtagen med utgångspunkt i den tidigare Talangplanen och i distriktet en fortsättning på det arbete vi bedrivit seda...
 
Då ska du inte missa kvällen den 9 november då grenledare Ingela Modin bjuder in till träff för dig som vill tävla i WE eller är intresserad av att arrangera en WE tävling. Eller kanske få tips om hur man kan jobba med grenen på ridskolorna.
 
Årets sista distriktsmästerskap reds i distans och detta hos Torsåkers HIF den 24 september och segrade i DM gjorde Madeleine Mathsson på Baltazar före Carina Sandberg på Hot Forza.
 
Johanna Lassnack startade Ryttarinspiration 2013 och har blivit en av ridsportens mest uppskattade inspirationsföreläsare. Nu kommer hon till Ludvika Ridklubb den 19 oktober, missa inte det!
 

Postadress:
Mora RK - Ridsport
Box 3002
79291 Mora

Kontakt:
Tel: 0250-170 20, 179 20
E-post: This is a mailto link

Se all info