Hoppa till sidans innehåll

Boka bana via MATCHi


Alla bokningar av klubbens banor görs från och med 1 november 2014 via MATCHi, en speciellt utvecklad onlinetjänst för racketsport. Det kommer att underlätta för dig att boka och betala speltider, och för oss att hantera medlemsregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet.

Därför satsar vi nu på denna nya tjänst, MATCHi, för bokning och betalning av speltider. Via den kan du även söka spelpartners på din nivå.

 

Hur gör jag?

Medlemmar

Ni som inte redan fått en inbjudan från klubben:

  1. Gå till MATCHi och skapa ett användarkonto.
  2. Gå till bokningssidan och ansök om/bekräfta ert medlemskap.
  3. Därefter kan ni boka och betala en tid genom att klicka på den tid ni önskar och följa instruktionerna

Det går även bra att sända in din medlemsansökan här>>.

 

Ej medlem:

  1. Gå till MATCHi och skapa ett användarkonto.
  2. Gå till bokningssidan.
  3. Därefter kan ni boka och betala en tid genom att klicka på den tid ni önskar och följa instruktionerna


Bokning & betalning

Du kan boka och betala med kontokort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnummer mer än vid första köpet. Du kan även betala med klippkort om det finns tillgängligt att köpa via bokningssidan. Avbokningar måste ske senast sex timmar innan speltiden, annars sker full debitering.

För dig som har iPhone finns det även en app där du kan leta lediga tider. Sök efter MATCHi i App Store. Observera att den kräver att du har sparat dina kortuppgifter på MATCHi för att även kunna boka och betala.

Abonnenter

Det är många som vill spela på våra banor och det finns inte många lediga tider. Glöm därför inte att avboka din speltid om du som har ett stående abonnemang inte kommer att använda den. Om någon bokar din ledigställda tid ersätts du med en speltimme. Denna läggs in som ett digitalt klippkort på ditt konto. Avboka i tid så ökar chansen!

Så här gör du:

  1. Skapa ett användarkonto (enligt ovan)
  2. Logga in, under ”Hem” hittar du dina bokningar.
  3. Klicka på tiden du vill avboka och välj ”Avboka”

Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss via mail (This is a mailto link) eller telefon (0250-18678). Vi hoppas att alla blir nöjda och tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi, This is a mailto link).

Uppdaterad: 28 OKT 2015 21:25
Skribent: Tore Skottheim

Samarbetspartner

 

 

Postadress:
Mora TK - Tennis
Box 52
79221 Mora

Besöksadress:
Prästholmen
79231 Mora

Kontakt:
Tel: 073-818 16 03
E-post: This is a mailto link

Se all info