Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildningar


Plattformen i Linköping

(2017-09-25 16:00)
Är du intresserad av att bli tränare och idrottsledare för barn och ungdomar? Är du redan engagerad men utan någon formell tränarutbildning? Skulle det kännas bra att utvecklas tillsammans med andra tränare och ledare i motsvarande situation?
 
Vad har brottaren Frank Andersson, simmaren Michael Phelps från USA och bandyspelaren Pelle Fosshaug gemensamt? Jo, de har alla berättat om hur det är att ha ADHD. Men hur gör vi som idrottsledare för att hjälpa barn med diagnoser?
 

#GeBortTillSport

(2017-08-31 16:34)
Den 10 september arrangeras en nationell insamling av sport- och fritidsutrustning under namnet #GeBortTillSport. Initiativtagare är TV4:s programledare och reporter Ida Björnstad och insamlingen sänds i Nyhetsmorgon på TV4.
 
Utveckla dig i tränarskap och träningslära ihop med tränare inom andra idrotter! Välkommen till Grundtränarutbildningen den 18-19 november.
 
Pressmeddelande: I höst får Norrköping sin första Fritidsbank. Här får vem som helst komma och gratis låna utrustning för en aktiv fritid, som till exempel skidor, fotbollsskor, bollar, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer.
 
Välkommen på Idrottsfrukost! Ett tillfälle för idrottsintresserade att mötas, knyta kontakter och diskutera aktuella frågor. Självklart bjuder vi på frukosten.
 

TIPSEXTRA: Styrelselördag

(2017-08-10 17:05)
Välkommen på en utvecklingsdag för styrelser som samlas för att utbildas och utbyta kunskap och erfarenheter.
 

Våra sponsorer

ostenssons

motalabatvarv

hh-text-red

watskiLogo

roblon

fogelsta_logo_big

ladda ned

baltic_logo_2014_

-------------------------------------------


svsj-_banner190x158


räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Box 209
59123 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59152 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info