Hoppa till sidans innehåll

MSS Piratseglarskola 2017


MSS Piratseglarskola ”Kul på, i och vid vattnet”

Nu har du chansen att boka en plats i Motala Segelsällskaps Piratseglarskola 2016.   

Piratskolan vänder sig till barn i åldersgruppen 6-12 år och är till för att i tidig ålder introducera barn i seglingsidrotten på ett lekfullt sätt. Vi har kul på, i och vid vattnet. Den ska ses som ett komplement till den vanliga seglarskolan.

Den 15:e maj klockan 18:00 börjar aktiviteterna på MSS i Råssnäs.  Vi kör sedan varje måndagskväll klockan 18:00 till 20:00 med avbrott för semesterperioden. Det blir cirka 15 tillfällen på kvällstid samt möjlighet att delta på vårt seglarläger, ”Summer Camp”.

För dig som inte har en egen Optimistjolle eller känner någon du kan låna av, så går det bra att i mån av tillgång att låna en av klubben.

Målsättning

  • Att på ett lekfullt sätt i grupp få pröva på olika former av segling och närheten till vattnet. Glädje och kamratskap ska styra piratseglarskolan och ingen ska bli rädd.
  • Alla som deltar i piratseglarskolan ska vilja fortsätta med seglingen. Under och efter kursen blir de inbjudna till klubbens träningar och seglingar.
  • En viktig framgångsfaktor för Piratseglarskolan är att anpassa varje veckas aktiviteter efter faktiska väderförhållanden strax innan lektionen sätter i gång. Det ska alltid finnas en alternativ plan om vinden är för stark, till exempel barkbåtsrace eller bogsering.

 

Anmälan

Anmälan sker via detta formulär>>

Observera, betala inga pengar direkt, tillsammans med bekräftelsen på din anmälan kommer information om betalning. Hela avgiften skall vara betald senast fredag den 6:e maj för att din plats ska vara garanterad. Observera att anmälan är bindande.

Avgifter för Piratseglarskolan

  • Avgift för dig som redan är medlem är 700 SEK
  • Avgift för dig som inte är medlem och då samtidigt blir medlem är 1000 SEK
  • I priset ingår seglarutbildning, luvtröja, mat under lägret och vid intresse en övernattning.  Medlemskapet i MSS ger dig tillgång till anläggningen och alla planerade aktiviteter samt försäkring. Mer information och anmälningsfunktion om både Piratseglarskolan och ”Summer Camp” finner du här>>. 
Uppdaterad: 06 JUN 2017 19:18
Skribent: webmaster

Våra sponsorer

ostenssons

motalabatvarv

hh-text-red

watskiLogo

roblon

fogelsta_logo_big

ladda ned

baltic_logo_2014_

-------------------------------------------


svsj-_banner190x158


räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Box 209
59123 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59152 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info