Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund


Nu finns en guide för att tillämpa Stockholmsmodellen. Läs mer här i nyheten!
 

Stockholmsdomare till OS!

(2017-12-01 09:47)
I veckan blev det offentligt att två domare från distriktet tagits ut till OS i Sydkorea. Det är linjedomaren Jimmy Dahmén och huvuddomaren Katarina Timglas.
 

"Rätt från start"

(2017-11-29 11:56)
Vårt härliga gäng utbildare med ”L-G” i täten kommer att träffa samtliga våra föreningar under november och december och målgruppen är ledare för våra U9 och U10 lag.
 
Två gånger årligen bjuds ordförande- och sportchefer in till konferens för att diskutera aktuella frågor och utvecklingsområden inom Stockholmshockeyn.
 
Nu finns vårens tränarkurser ute till anmälan. Passa på att säkra din plats redan nu.
 
Idag inleds 2017 års TV-pucksturnering och vi avslutar serien ”Inför TV-pucken” med en pratstund med våra två huvudtränare Jörgen Hägg och Magnus Welin.
 
Med två dagar kvar till TV-pucken kollar vi av läget med målvaktstränarna Robin Blidstrand och Magnus Eriksson.
 
Nästa vecka åker Stockholms två lag mot TV-pucken i Göteborg. Denna gång har vi tagit ett snack med materialförvaltarna Mats Modén och Martin Johansson.
 
Simon kommer att gå vidare till nya spännande yrkesutmaningar och vi söker därför efter hans efterträdare som tävlingsansvarig på kansliet.
 
Denna vecka tar vi oss en titt på en annan viktig funktion kring TV-pucklagen, sjukgymnasten. Vi ställde lite frågor till Dennis Schirmer.
 
När pucken släpps i årets TV-pucksturnering i Göteborg så har förberedelserna inför turneringen pågått sedan länge. Bakom kulisserna jobbar våra TV-pucksledare hårt för att allt ska klaffa. En viktig roll är lagledarnas.
 
När 2017 SAP NHL Global Series, matcherna mellan Colorado Avalanche och Ottawa Senators i Stockholm, nu närmar sig går NHL och Stockholms Ishockeyförbund ihop för att slå vakt om hockeyns värdegrund, principer att följa på och utanför isen.
 
Den definitiva serieanmälningstiden till Stockholm Hockey Cup har tagit slut och serieindelningen och spelschemat är klart. Nu kan du också hitta kvalificeringen från hybridserierna.
 

Spelschemat är klart!

(2017-10-04 19:36)
Nu finns spelschemat för Stockholm Hockey Cup publicerat. De nya seriebestämmelserna som våra föreningar varit med och format har inneburit utmaningar i arbetet med spelschemat.
 
Nu startar hockeyskolorna för dig som vill prova att spela ishockey. Lagom till att hockeyskolorna startar nu till hösten har Intersport i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet ett erbjudande om att köpa hockeyutrustning till mycket bra priser.
 

Ange alt-text här. In English 

 

 

ICA Kvantum Sickla

 

365hockey-logotyp-webb-nacka

 

CCM

 

BO Logo CMYK (1) kopiera

 

BooEnergi-Banner

 

Bjurfors

nll-logo_ett

45_clinton mätkonsult1

 

Nacka Värmdö Posten

 

ROTGRUPPEN

 


Hockey Akademin

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: This is a mailto link

Se all info