Välkommen till NORF - Norrköpingsortens RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till NORF


Vi är en föreningsdriven ridskola som finns vid Norrköpings södra infart vid stadsdelen Klockaretorpet och granne med Himmelstalundsområdet.

Vi har anställd personal som ridlärare, i stallet och kansli och ofta praktikanter och personer genom Arbetsförmedlingen men även styrelse och alla medlemmar hjälps åt med alla förekommande uppgifter.

Vi vänder oss till alla som intresserade av hästar och ridning oavsett  utbildningsnivå och ålder.
För att rida på NORF måste även medlemsavgift till föreningen vara betald.

Varje termin innehåller en sk Häskunskapsvecka med olika aktiviteter och föreläsningar. Den veckan är obligatorisk för alla, ingår i ridavgiften, och går inte att rida igen för.

Upp- och avsittning samt fram- och bortplockning av hindermaterial ingår i lektionstiden. Vid mer än -15grader har man teori istället för ridnng både för elevernas och hästarnas bästa.

Om man inte kan komma till sin lektion ska det alltid meddelas till ridskolan helst i god tid. Detta för att vi ska kunna fördela hästarna så jämt som möjligt. Man har möjlighet att rida igen lektioner två gånger/termin efter överenskommelse med sin ridlärare och om plats finns.

Hjälm är obligatorisk vid all ridning och finns att låna och vi har även ett begränsat antal säkerhetsvästar i olika storlekar till låns för våra medlemmar utan kostnad.

Håll koll på anslagstavlan i klubbrummet, vår FB-sida och här på hemsidan för info om extra aktiviteter för både barn, ungdomar och vuxna.

I samarbete med Norrköpings Kommun erbjuder vi två dagar i veckan öppen eftermiddagsverksamhet, sk NORF-frita, för 10-12 åringar.

Vi hälsar alla välkomna till NORF.

Uppdaterad: 14 FEB 2017 13:52
Skribent: Kansli

Postadress:
Norrköpingsortens RF - Ridsport
Skälfs gård 1
60597 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-170255
E-post: This is a mailto link

Se all info