Hoppa till sidans innehåll

Klättring


Välkommen till Klättersektionen! 

Vi är medlemmar i Svenska Klätterförbundet. Det innebär att du som medlem i klättersektionen är försäkrad när du klättrar samt att du får tidningen Bergsport. (Om du klättrar utomlands kan försäkringen dock behöva kompleteras)

Aktuellt: Vår ursprungliga plan var att bygga klätterväggar i Djäkneboda sporthall. Den planen har ändrats. Vi kommer nu samarbeta med Bygdeå gif för att få till en klätterhall i form av en utbyggnad av Martinsonshallen. 

Under sommaren har vi röjt och fixat i ordning ett område för klättring utomhus i Djäkneboda. I augusti ordnade vi prova-på klättring för barn (även vuxna fick prova på) vilket blev väldigt lyckat. Vi fick ekonomiskt stöd av Robertsfors Kommun för att kunna genomföra detta på ett bra sätt. 

Föreingen har klätterskor i strl 33-43, crashpads, selar samt boken "Stora boken om Klättring" som du som medlem i sektionen får låna.

För att bli medlem gå in på "Föreningen" och klicka på "Medlemsansökan" och följ anvisningarna.  

Frågor och ideér? Gå med i fb-gruppen "Klättring Bygdeå/Djäkneboda" eller kontakta SaraMi 0703009443, This is a mailto link eller Jens Wahlström This is a mailto link

Uppdaterad: 2018-01-18 08:17
Skribent: SaraMi Liljeholm
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Norum-Djäkneboda SK
Maja Karin Hallöf, Ratan 21
91597 Bygdeå

Kontakt:
Tel: 0934-31000
E-post: This is a mailto link

Se all info