Hoppa till sidans innehåll

Vi lanserar ny inloggning i IdrottOnline

2017-11-08 15:30
Den 28 November lanserar vi en ny teknik för inloggning i IdrottOnline, för ännu säkrare och fler inloggningsalternativ.
  • Uppdaterad: 2017-11-08 17:10

Denna nya tekniska plattform möjliggör bland annat möjlighet att koppla andra inloggningsmetoder till IdrottOnline, t.ex. ditt Facebook- eller Google konto. På sikt vill vi också möjliggöra att logga in direkt i specifika applikationer, t.ex. LOK eller Utbildning.

I denna första lansering kommer förändringarna för dig som användare främst märkas av genom ett nytt utseende för inloggningen samt en förenklad funktionalitet om du mot förmodan glömt bort ditt lösenord och behöver få ett nytt tillfälligt genererat åt dig.

I början av december släpper vi samma nya inloggningsmetod i vår IdrottOnline App, så vi får samma ökade tekniska säkerhet oavsett om du loggar in i webben eller i vår App. 

Runt årsskiftet planerar vi att lansera möjligheten för dig som användare att koppla ett eller flera andra konton (Facebook, Google) som inloggningsmetod, samt möjligheten att skapa ett personligt användarnamn för inloggning i IdrottOnline. Dessa funktioner kommer då att fungera både för IdrottOnline och Appen.

Skribent: Joy Ekengren