Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum/Gästbok


Här är du välkommen att skriva egna kommentarer eller frågor som rör Naturpasset i Älvsjöskogen.

Om du vill rapportera en saknad eller skadad kontroll ber vi dig vänligen att vända dig direkt till någon av kontaktpersonerna så den kan snarast kan ersättas.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 november 2017 18:07 av Peo Krook

Tack för i år - Rekordåret 2017

Tack alla Naturpassare i Älvsjöskogen. Tillsammans var ni närmare 500 st som köpte ett Naturpass i år. Ett rejält nytt rekord. Jättekul att så många uppskattar vårt arbete med att göra Älvsjöskogen lite extra lockande och utmanande.

Säsongen är nu slut, och vi har hämtat in kontrollerna och genomfört utlottning av priser. Se vilka som vann under rubriken Priser att vinna i menyn till vänster.

Till nästa år lovar vi att komma tillbaka med nya krafter och nya kontroller. Välkomna tillbaka då

24 juli 2017 11:07 av Peo Krook

Startkort upphittat.

Vid kontroll nr 40 har jag idag (24 juli) upphittat ett startkort för Naturpasset. Inget namn var ifyllt, men X antal kontroller var korrekt ifyllda.

Om du tror att startkortet är ditt - hör av dig till mig (Peo)

070-592 53 35 eller This is a mailto link

24 juli 2017 11:04 av Peo Krook

Tack Martin

Alltid kul att höra att vårt arbete med Naturpasset i Älvsjöskogen uppskattas.

Tack också för att du lagade en kontroll som någon som tydiligen inte uppskattar vårt arbete hade demonterat och slängt på marken.

Ibland är det djur (rådjur?) som sliter sönder kontrollerna, men för att skruva isär muttrar krävs det nog ett odjur.

18 juli 2017 00:44 av Martin Wikmark

Äntligen!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gett mig ut på årets "Naturpasset". Det är - som vanligt - en av sommarens höjdpunkter; roligt, nyttigt, spännande och stimulerande!


Jag siktar mot att hitta alla 40 kontroller även i år. Om jag sedan inte lyckas vinna något pris, spelar ingen roll. Det är själva aktiviteten som är vitsen med det hela. STORT TACK till er som anordnar detta!
Martin Wikmark

6 maj 2017 19:11 av Peo Krook

Roland Larsson snabbast

Då var vi igång med årets Naturpassande i Älvsjöskogen. Ny grafisk profil på Naturpasset känns fräscht och kul att kunna erbjuda. Med risk att jag får äta upp dessa ord, men jag tror att kontrollerna möjligen är lite lättare än vanligt i år, vilket jag hoppas medför att fler hittar sina kontroller.

En som i alla fall snabbt hittat alla kontroller är Roland Larsson, en av Naturpassveteranerna i Älvsjöskogen, som redan har lämnat in sitt startkort. Grattis Roland - du var snabbast i år.

9 april 2017 17:33 av Peo

På Valborg börjar det

Hej alla Naturpassvänner!

Snart är väntan över! Årets Naturpass i Älvsjöskogen är på gång. Just nu pågår förberedelser för fullt, men till 1 maj ska allt vara klart och Naturpassen vara distribuerade till butikerna för försäljning. Priset blir samma som i fjol - 70 kr. Men för den som vill tjäna en tia, och dessutom byta några ord med oss arrangörer finns möjlighet att komma till Valborgsfesten vid Älvsjö gamla IP, då vi tar 60 kr för ett paket.

Lycka till med letandet i år!
OK ÄÖ / Peo

Postadress:
OK Älvsjö-Örby - Orientering
Christer Nordström, Snäckstigen 1
14139 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087747602
E-post: This is a mailto link

Se all info