Hoppa till sidans innehåll

Sommaren är här!

2018-07-06 19:27
Vi har haft en jättebra vår fast snön var envis och inte ville smälta bort. Många har varit med på träningarna, läger i Eskilstuna, ett jubileums-KM på Femöre med över 50 deltagare (kanske var det tårtkalaset som lockade?).
  • Uppdaterad: 2018-07-06 19:27

Vi har varit med på tävlingar och stafetter, två 4-klubbsmatcher och haft herrlag på både 10-mila och Jukola.

Tindra och Wilma har varit ledare för OK Måsen på kommunens lägervecka ”Sommarcampen”.  De planerar just nu tillsammans med Tobias, Anton, Sven, Saga och William för Äventyrsdagarna som blir 13-16 augusti. Glöm inte bort att anmäla den som vill vara med!

Flera av våra ungdomar kommer att vara med och representera Södermanland i den årliga distriktsmatchen mellan Södermanland, Östergötland, Värmland och Örebro län i början av augusti.

Även om de organiserade träningarna har sommaruppehåll pågår aktiviteter, närmast väntar Eskilstuna weekend i helgen och om två veckor är det dags för, som många tycker är årets höjdare, O-ringen, i år vid Höga Kusten. 35 måsar är anmälda till världens största orienteringsäventyr, både till vanlig orienteringslöpning men också till MTB-O (mountainbike-orientering).
En annan bra och kul aktivitet är att köpa Naturpasset som säljs på Team Sportia och Koordinaten. Mer information finns på hemsidan.

Under våren har arbete pågått med garage/förrådsbygget. Mycket tid har också ägnats åt 2019 års stora händelse O-ringen Kolmården där vi ska vara med och arrangera.
OK Måsen kommer bl a vara ansvariga för några av starterna.

Den 21 augusti är det start för höstens träningar. Tävlingarna kör igång nästan direkt med flera DM, två 4-klubbsmatcher väntar också. Under hösten kommer fler jubileumsaktiviteter ordnas, håll utkik efter mer information på hemsidan.

Vi vill säga ett stort tack till alla positiva och glada måsar som på olika sätt bidrar till att vi har det så kul och härligt tillsammans.  Det är väldigt värdefullt för föreningen med tisdags- och veckovärdar, bingovärdar, hjälp vid träningar, tävlingar och skolaktiviteter, inventeringar på ICA, paprikalopp och allt annat.

Trevlig sommar!     önskar OK Måsens styrelse

Skribent: Pia Westlin
Epost: This is a mailto link

 
Samarbetspartners:

SSAB

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 070-5445459
E-post: This is a mailto link