O-ringen Kolmården 2019 - OK Måsen - Orientering - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Johnsson

O-ringen Kolmården 2019


OK Måsen är tillsammans med 12 andra orienteringklubbar i Sörmland och Östergötland med och arrangerar O-ringen Kolmården 2019.

Nu är kärnan i organisationen för O-Ringen Kolmården 2019 på plats. Organisationsbygget fortsätter nu med full kraft och nu finns det möjligheten för den som har ett intresse för att ha nyckelroller i organisationen.

Målet är att ha rekryterat så stor del som möjligt av ledarorganisationen (på ledningsgruppsnivå och nivån därunder) samt några andra nyckelroller redan innan O-Ringen Värmland 2017 så att de som tar på sig nyckelroller har två O-Ringen innan vårt på sig att studera sin funktion.

Med anledning av detta har det skapats ett intresseanmälningsformulär man kan både anmäla intresse för nyckelroller, intresse att ingå i arbetsgrupp samt tipsa om andra personer. Det finns en länk under inledningstexten i formuläret till ett dokument som översiktligt beskriver alla ansvarsroller på de två första nivåerna i organisationen

Det har även skapats en Facebook grupp som kommer att fungera som en bra (dock inte enda) informations- och inspirationskanal under projektet. Man förbinder sig självklart inte till någonting rent arrangörsmässigt bara för att man går med i den gruppen.

Jag önskar därför att alla ni som är intresserade av att hjälpa till kring O-ringen i ett tidigt skede anmäler ert intresse. Oavsett intresse rekommenderar jag också alla att gå med i facebook-gruppen. Jag kommer att aktivt bjuda in de som jag själv är kompis med på facebook men ni får alla gärna göra samma sak så att gruppen växer och att så många medlemmar som möjligt från arrangörsklubbarna är med och får relevant löpande information och inspiration kring vårt O-Ringen Kolmården:

Intresseanmälningsformulär: https://goo.gl/RqWnRj

Facebookgrupp för oss arrangörer: https://www.facebook.com/groups/oringen2019/

/Lars

Uppdaterad: 15 JAN 2017 20:06
Skribent: Lars Johnsson
Epost: Adressen Gömd

 
Samarbetspartners:

SSAB

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 070-5445459
E-post: This is a mailto link