Hoppa till sidans innehåll

Träningspaket 2018


Under våren har vi nöjet att kunna erbjuda många högklassiga träningsmöjligheter. Teknisk terräng, erfarna banläggare och barmark året om gör Karlskrona till en populär destination för klubbar och enskilda löpare som vill få bästa möjliga försäsongsträning.

Träningspaketen är enskilda övningar som kan beställas för att sy ihop en egen träningsdag, eller helg, när det passar. Miniskärmar med reflexer markerar kontrollerna i skogen så det går att springa dem både dag och natt. Övningarna kostar 50:- per karta och kan betalas via faktura eller på plats med swish/kontanter. Kartorna levereras enligt överenskommelse, vill ni få dem postade fakturerar vi portot. 

Vill du beställa kartor eller veta mer? Kontakta Måns Sandgren


Färskesjön Sydost

Ett flackt och lättlöpt ljung- och berghällsdominerat område som ställer höga krav på förmågan att växla tempo. Det finns också mycket tid att spara för den som är noggrann med kompassen. Området användes bland annat till Elitserien 2010. 


Bussevik 

I år erbjuder vi äntligen träningspaket i det fantastiska område där Stafett-SM 2016 och medeldistansen i Swedish League 2017 avgjordes. Ett tekniskt mycket krävande område som trots att det är flackt och väldigt öppen terräng är förvånadsvärt tungsprunget.


Häljarum

Här väntar stora tekniska hällmarkspartier åtskilda av snabblöpt vit skog. Tempoväxling är ett nyckelord för att lyckas i den omväxlande terrängen. 


Åby

Att den omväxlande Åbykartan är lurig kan nog de som sprang Silva Junior Cup här 2007 intyga. Men kartan är utmärkt för att lära sig bemästra flera olika tekniska utmaningar på en och samma gång.

Uppdaterad: 14 JAN 2018 23:00
Skribent: Johan Swartz
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Orion
Furudalsvägen 42
37374 Jämjö

Kontakt:
Tel: 0455-59190
E-post: This is a mailto link