Hoppa till sidans innehåll

OK Ravinen Elit


 

Mål för elitverksamheten

Klubbens målsättning på elitnivå är att ha en verksamhet med kvalificerade träningar, läger och annat som krävs för att utveckla elitlöparna utifrån deras ambitionsnivå. 

Klubbens generella målsättning är att vara en klubb för alla oavsett ålder, kunskap eller ambition, dvs. ungdomar, motionärer och elit är alla viktiga delar av klubbens verksamhet.

För att klara detta krävs välutbildade och kunniga tränare, som ska möjliggöra en elitsatsning på världsnivå, för den enskilda löparen.

 

En blomstrande verksamhet och god sparring utgör en god grund. Därutöver stödjer OK Ravinen sina elitlöpare med tränings- och tävlingsplanering och hjälper dem med kunskap om skador, mentalträning, och kost. Vi har också ett system för ekonomiskt stöd för ersättning för utlägg i samband med träning och tävling samt ett bonussystem för bidrag för prestationer på viktigare tävlingar.

För ärenden gällande elitverksamhet eller om du vill provträna med Ravinen, välkommen att kontakta elitledare Kent Bergman (This is a mailto link).


Uppdaterad: 18 MAR 2014 13:17

 

 

Ravinen by Night

Postadress:
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka

Besöksadress:
Ältavägen 110
13133 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

minnaprapatklinik.se

Klubbkläder

AB Gevert Bergman Bygg & Co

Botkyrka Buss

Kallur Konsult

Forum Fastighetsekonomi AB

Actic 

performiq 


25-manna

 

Hammarby Hill

 

Trailrunning i mörker med obanade inslag - drömmen