Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Våra instruktörer


Hududinstruktörer

Våra huvudinstruktörer har arbetat flera år som instruktör, har fyllt 18 år och har gått Svensk Seglings utbildning Seglarskoleansvarig. Syftet med med kursen är att  ge utbildade instruktörer med goda instruktörserfarenheter från seglarskolan fördjupade kunskaper för att arbeta som ansvarig chef för seglarskolan.

Flera av våra huvudinstruktörer har även gått den grundläggande säkerhetskursen Basic Safety som krävs för professionellt arbete till sjöss i Sverige och internationellt. Våra huvudinstruktörer tränar våra instruktörer extra inom säkerhet till sjöss.

Emma Lindahl

Fredrik Jodin

Matilda Hedelin

Simon Borg

 

Instruktörer

Våra instruktörer har utöver plattformen gått Svensk Seglings utbildning Instruktör Bas - jolle/liten kölbåt, har fyllt 16 år och har varit hjälpinstruktör minst 1 år. Kursen syftar till att ge blivande seglingsinstruktörer för barn, ungdomar och vuxna teoretiska och praktiska ledarkunskaper för att med god kvalitet genomföra seglarskolor i jolle och liten kölbåt inom ramen för SSF Seglarskola. Kursen innefattar teknik, metodik, ledarskap och säkerhet.

Ellen Bohlin

Elsa Holmberg

Jakob Hedelin

Kajsa Johansson

Ossian Bäckström

 

Hjälpinstruktörer

Våra hjälpinstruktörer har gått SISU:s utbildning Plattformen.  Plattformen syftar bland annat till att bli extra bra på att leda och träna barn. Detta för att barnen ska få en positiv upplevelse av och gilla att segla, och trivas på vattnet.

Alexander Brorsson

Emil Häggström

Sofia Jodin

 

Hjälpredor

Första steget mot att bli instruktör är att vara med och hjälpa till för att lära sig.

Alice Haeggman

 

Uppdaterad: 2017-03-23 16:24
Skribent: Joakim Hedelin
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Ölmanäs SS - Segling
Ulf Johansson, Stenhyddegatan 4
43169 Mölndal

Besöksadress:
Hamnvägen 1
43952 Åsa

Kontakt:
Tel: Se föreningens kontakter
E-post: This is a mailto link

 

Sponsorer 2017

 

 

 

 

 

 ÖSS rekommendation seglarkläder