Hoppa till sidans innehåll

Viktig information


Träningsgruppen

Välkommen till träningsgruppen! Vi hoppas att vår seglarskola har gjort dig sugen på att segla mera och att börja kappsegla. Vi har roligt tillsammans och tränar för att bli bättre kappseglare utifrån din kunskapsnivå och dina ambitioner. Vi utgår ifrån svenska seglarförbundets kunskapsnivåer, läs mer på svensksegling HÄR.

Vi har 2018 följande träningsgrupper:

Optimistjolle 500 kr/termin båtavgift 300 kr
RS Feva 1000 kr/termin båtavgift 500 kr
Storjolle 500 kr/termin alt 100 kr/tillfälle båtavgift 500 kr

Anmälan sker via Johan Brorsson tel. 070-818 29 90

För träningstider och gemensamma tävlingar se kalendern HÄR.

I optimist grön är alla som deltagit i någon seglarskola välkomna att fortsätta utveckla sina seglingskunskaper. Målet med gruppen är att skapa vänskapsband mellan seglare, öka intresset för segling och framförallt att få dig att fortsätta segla. Vidare är målsättningen att ge seglaren ökad trygghet i att segla optimistjollen, och ge grundläggande insikt i tävlingssegling så att du kan delta vid gröna seglingar såsom Ölmanäsdagen och våra egna Tisdagstävlingar.

I fevagruppen har vi erfarenhet av kappsegling i Optimist och vill ta nästa steg. Vi älskar att segla och tränar gärna tidig vår och sen höst om vädret tillåter. Vi har roligt tillsammans och utmanar varandra till att bli bättre kappseglare.

I storjollegruppen samlas vi lite större som vägrar inse att en jolle egentligen är för liten. Syftet är att segla tillsammans, byta erfarenheter och lära av varanda. Alla båttyper är välkomna. Det finns en ledare eller tränare vid varje träningstillfälletillfälle.

Det finns alltid minst en vuxen som övervakar träningen. Då vi är en liten grupp kan du som förälder bli tillfrågad att hjälpa till. En säkerhetsbåt finns antingen på sjön för att coacha eller i hamnen redo för snabb utryckning.

Regattor

Uppdateras inom kort.

Ansvariga

Johan Brorson 070-8182990

Erik Wallmark 070-405 10 98

Träningsverksamhetens avgifter beslutas av årsmötet.

Uppdaterad: 15 MAR 2018 22:29
Skribent: Johan Brorsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ölmanäs SS - Segling
Ulf Johansson, Stenhyddegatan 4
43169 Mölndal

Besöksadress:
Hamnvägen 1
43952 Åsa

Kontakt:
Tel: Se föreningens kontakter
E-post: This is a mailto link