Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


När representanter för Internationella Bordtennisförbundet besökte Halmstad fick de veta mer om svensk idrotts resa mot 2025 – och om Hallands kärlek till bordtennisen.
 
Över 800 kilo fritidsutrustning har samlats in i Halmstad under initiativet #GeBortTillSport. Nu förlängs tävlingen där Halmstads föreningar kan skänka utrustning – och ha chans att vinna 5 000 kronor.
 

#GeBortTillSport

(2017-08-31 15:10)
Söndagen den 10 september arrangeras en nationell insamling av sport- och fritidsutrustning under namnet #GeBortTillSport. Initiativtagare är TV4:s programledare och reporter Ida Björnstad och insamlingen sänds i Nyhetsmorgon på TV4. All insamlad...
 

Ny omgång Unga Ledare

(2017-08-29 09:25)
Låt ungdomarna i er förening stärka sitt ledarskap och få möjlighet till större inflytande. Genom projektet Unga Ledare får deltagarna verktygen att tillsammans med sin förening utvecklas som organisationsledare. Sista anmälan - 22 september, max ...
 
Nu finns det möjlighet för halländska idrottsföreningar att köpa rabatterade biljetter till U21 herrars EM-kvalmatch Sverige-Cypern, som spelas på Falkenberg Arena den 5 september kl 18.45.
 
Nu är FaR-kataloger uppdaterade med nya tider och några nya aktiviteter. Ingen har väl missat att röra på sig sätter i gång flera hälsosamma förändringar i kropp och själ. Fysisk aktivitet på recept (FaR) kan i många fall vara den bästa medicinen...
 

Sommartid på kansliet

(2017-06-01 08:10)
Från och med den 1 juni har våra kanslier i Halmstad och Varberg sommartid.
 
Flertalet insatser till stärkta åtgärder för tryggare idrott föreslås inför Riksidrottsmötet nästa vecka. Alla som idrottar i en förening ska kunna göra det i en trygg miljö. Det innebär en miljö där du utvecklas och mår bra och där verksamheten...
 
Alla som är engagerade i föreningslivet i Halmstad är inbjudna till en temakväll "Behovet av idrott- och fritidsanläggningar, nu och i framtiden".
 

Visa upp er förening!

(2017-05-12 13:20)
Är er förening intresserade att medverka på Sportsommar och på så sätt visa upp er förening? Sportsommar är en idrottsskola för skolbarn i årskurs 3-6 i Falkenberg, Hylte, Laholm och Varbergs kommun.
 

Elitidrottsstipendium

(2017-05-12 11:47)
Elitidrottsstipendiet ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Stipendiet är på 50 000 kronor per stipendiat och delas ut en gång per termin (25 000 kronor per termin) till 75 aktiva.
 
Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevinPris. Pristagaren ska vara född 1985 eller senare och vara idrottsledare med stort engagemang.
 
Intresset är stort för att delta i Sportsommar som erbjuds barn i årskurs 3, 4, 5 och 6 i Falkenberg, Hylte, Laholms och Varbergs kommun!
 
Varje år delar Folksam ut stipendier till ungdomar och under 2017 får cirka 250 tjejer och killar chansen att utvecklas som idrottsledare. Varje distriktsidrottsförbund skickar 15-20 deltagare. Sista ansökningsdatum är 4 juni. Välkommen med din...
 
Alla halländska idrottsföreningar med föreningsägd anläggning erbjuds, av oss, en kostnadsfri besiktning. Genom det här arbetet kan vi bidra till förbättrad utveckling genom vårt anläggningsstöd.
 

Postadress:
Onsala Luftgevärsklubb - Skyttesport
Lars-Ove Laursen, Lilla Marconigatan 15
42142 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 076-0257543
E-post: This is a mailto link

Se all info