Hoppa till sidans innehåll

Onsdagspaddlingar


Första onsdagspaddlingen för säsongen 2018 är Maj återkommer med info

Onsdagspaddling är en återkommande aktivitet under paddelsäsongen. Vi är paddelklara 17.30, har med oss fika och paddlar ut på Hemfjärden. Vi är tillbaka 20.30-21.00. Har du hyrt kajak bör du vara i tid för att ta fram kajaken och fixa pedaler mm.

Målet är att det varje onsdag ska finnas en paddelvärd som stöttar er som är lite ovana men det händer ibland att det inte finns någon paddelvärd. Paddelvärden kan hjälpa dig med hyrkajakens inställningar första gången du hyr kajak. Dock är du själv ansvarig för dig och din kajak; både på land och på vattnet. Det finns inget uttalat ledarskap under dessa paddlingar utan var och en ansvarar för sin egen säkerhet. Paddelvärden håller det tempo som den långsammaste paddlaren håller och gör ett vägval som passar efter de förutsättningar som råder. Vill man paddla med paddelvärden informerar man värden om detta.

Självklart hjälper mer rutinerade paddlare till vid ett eventuellt tillbud i den mån de är på plats.

Välkommen   

 

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 

Alla dina nätköp och hotellbokningar kan bli guld värda för Örebro Kanotförening. Tack alla ni som går via Sponsorhuset när ni handlar på nätet. Varje köp ger pengar tillbaka som delas mellan dig och Örebro Kanotförening. Inget blir dyrare för dig - registrera dig gratis via denna länk: www.sponsorhuset.se/orebrokf/bli-medlem

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

  

Andreas Arbetstider 2017-09-04 till 2017-12-31

Måndag - Fredag 8:30 - 12:30 (flexibla)

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

 

Maila Andreas för info : This is a mailto link

Telefon: 070-799 93 60 / 070-490 22 33

Ullmax kläder finns att prova i klubbhuset.

Vid beställning kontakta Andreas Celik.

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: This is a mailto link