Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Kanotförbundet

Inför säsongen 2018 kliver Sixten Björklund in som Förbundskapten för Kanotslalomlandslaget, med fokus på att bl.a. stärka laget och bygga en hållbar landslagsorganisation.
 
Årsmötet 2018 kommer att bjuda på några nyval till styrelsen. SKF:s valberedning uppmanar nu till en bred diskussion runtom i Kanotsverige och nomineringar till styrelsen.
 
I samarbete med Upplandsidrotten arrangerar Kanotklubben Mälarpiraterna ett uppskattat Kanotfritids i Sigtuna. Ett bra tillfälle att visa upp sporten och rekrytera fler barn och ungdomar!
 
Fyra av våra bästa slalompaddlare befinner sig just nu i Sydeuropa för värdefulla träningsveckor inför kommande säsong.
 
Helgens sista nationella läger i drakbåt ägde rum i Vaxholm den 18-19 november. Lägret utgjorde det andra och sista uttagningslägret till 2018 års landslag i senior (premier) och U24.
 
#timeout är idrottens #metoo. Ett ställningstagande och upprop, underskrivet av 2 290 kvinnor, för att bryta tystnaden kring machokultur, sexuella trakasserier och övergrepp inom idrotten.
 
Delar av Sprintlandslaget befinner sig just nu i spanska Barbate för att samla värdefulla mil inför kommande säsong. Rapporterna vittnar om fint väder, härliga paddelvatten och bra tryck i träningsgruppen!
 

Lyckat svenskt Surfski-VM!

(2017-11-20 11:42)
Under den avslutande tävlingsdagen adderade Paul Rosenquist ett Mastersbrons till Linnea Stensils tidigare U23-Guld. Två medaljer som toppar Sveriges bästa Surfski-VM någonsin, starkt!
 
När U23-VM i Surfski avgjordes i Hongkong var det ingen som rådde på Linnea Stensils som segrade med drygt tre minuter. En magnifik avslutning på en strålande säsong, grattis!
 
Vi söker nu 10 klubbar som vill vara en del av satsningen "Familjepaddling" under säsongen 2018. Paddling är en ypperlig familjeaktivitet som vi vill nyttja än mer för att få fler i rörelse - paddelrörelse!
 

Dags för VM i Surfski!

(2017-11-13 17:24)
Sverige mönstrar en spännande tre kanotister stark trupp till årets Surfski-VM som avgörs i Hong Kong mellan den 18-20 november.
 
Under lördagen den 28/10 bjöd Kanotgymnasiet in till ett välbesökt och uppskattat öppet hus. Presentation och information runt verksamheten, träning och gästspel av f.d. KG-eleven Martin Nathell stod på schemat.
 
I samband med höstlovet förra veckan samlades dryga 60 ungdomar och juniorer i Katrineholm under några dagar. Besättningspaddling i massor stod på schemat under intensiva och uppskattade dagar.
 
Vi rör oss för lite i Sverige, exempelvis når inte två av tre barn upp till den dagliga rekommendationen. En utveckling vi behöver och vill ändra på, därför lanserar Svenska Spel och Riksidrottsförbundet satsningen Framåt för fler i rörelse!
 
När RF & SVT presenterade vilka idrotter som får en plats på SM-veckan 2018 i Helsingborg/Landskrona fanns alla tre kanotgrenar som ansökt med! Kanotpolo, Surfski och SUP kommer att avgöra sina mästerskap i samband med jättearrangemanget.
 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 

Alla dina nätköp och hotellbokningar kan bli guld värda för Örebro Kanotförening. Tack alla ni som går via Sponsorhuset när ni handlar på nätet. Varje köp ger pengar tillbaka som delas mellan dig och Örebro Kanotförening. Inget blir dyrare för dig - registrera dig gratis via denna länk: www.sponsorhuset.se/orebrokf/bli-medlem

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

  

Andreas Arbetstider 2017-09-04 till 2017-12-31

Måndag - Fredag 8:30 - 12:30 (flexibla)

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

 

Maila Andreas för info : This is a mailto link

Telefon: 070-799 93 60 / 070-490 22 33

Ullmax kläder finns att prova i klubbhuset.

Vid beställning kontakta Andreas Celik.

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: This is a mailto link