Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Kanotförbundet

Kayak Team Bohus Bergsprängning fortsätter att lansera nya spännande projekt. Nu finns första avsnittet av "Kanotpodden" ute som till premiären gästas av en av de största - Susanne Gunnarsson!
 
Ni som ännu inte har skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2017 - den 25 februari är sista datum!
 
Senast den 2 maj ska ansökningar in till RF & Svenska Spels Elitidrottsstipendium. 50 000 kr möjliga för dig som kombinerar din landslagssatsning med postgymnasiala studier, sök!
 
Riksidrottsförbundet och BRIS har tagit fram ett stödmaterial med sju enkla regler för en sund och trygg barnidrott. Besök webbplatsen och ladda ner boken.
 
Nytt år innebär att det är hög tid att ansöka om "Tävlingslicens" för kanotister från 17 år och uppåt.
 
Idrottslyftet ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet för barn och unga (7-25 år). Nu är ansökan öppen för 2018, skicka in er ansökan innan den 25 februari.
 
Påverkas klubben av gamla (innan -68) servitut? Isåfall kan det behöva uppdateras under 2018 för att inte försvinna ur Lantmäteriets register.
 
I helgen gästade drygt 125 tränare, ledare och aktiva Bosön för att delta på SKF:s Tränarkonvent och/eller Arrangörsträff för Slätvatten. Även ett antal mindre träffar genomfördes under helgen.
 
Under hård drillning av Susanne Gunnarsson samlades 28 aktiva på Bosön i helgen för årets första läger med fysträning i olika former och tester stod på schemat.
 
Med sitt VM-silver som toppen på en fantastisk säsong utsågs Karin Johansson till Årets Kanotist 2017 i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön i helgen, grattis!
 
Det är nu klart att Markus Oscarsson kliver in som Förbundstränare för Sprintlandslaget.
 
Nu utökar vi personalstyrkan och söker dig som vill jobba för att utveckla paddling med fokus på friluftsliv och rekreation. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 19:e januari.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2017-12-23 08:59)
Vi passar på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
Årsrapporten för 2017, som alla föreningar ska skicka in till SKF, är nu tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. De återkommande frågorna kompletteras med ett tydligt fokus på jämställdhet.
 
Den 5-7 oktober 2018 arrangeras Internationella Kanotförbundets Parakanotkonferens på Bosön utanför Stockholm - 2.5 dagar fulla med Parakanotinspiration och kunskap från hela världen!
 

Ullmax har sina kataloger inne i klubbhuset. Man kan ta sin beställning och skicka den till Andreas så lägger han in alla ordrar.

Försäljningstid: hela året

https://www.ullmax.com/se/

Stöd Örebro Kanotförening varje gång du spelar på Svenska Spel

 

 

Alla dina nätköp och hotellbokningar kan bli guld värda för Örebro Kanotförening. Tack alla ni som går via Sponsorhuset när ni handlar på nätet. Varje köp ger pengar tillbaka som delas mellan dig och Örebro Kanotförening. Inget blir dyrare för dig - registrera dig gratis via denna länk: www.sponsorhuset.se/orebrokf/bli-medlem

 

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!

  

Andreas Arbetstider 2017-09-04 till 2017-12-31

Måndag - Fredag 8:30 - 12:30 (flexibla)

 

Andreas arbetstider är flexibla. Så Om ni vill ha en personligt kontakt eller vill beställa en tagg kontakta Andreas på nedanstående mejl.

 

Maila Andreas för info : celikandreasokf@outlook.com

Telefon: 070-799 93 60 / 070-490 22 33

Ullmax kläder finns att prova i klubbhuset.

Vid beställning kontakta Andreas Celik.

Postadress:
Örebro KF - Kanot
Box 460
70149 Örebro

Kontakt:
Tel: 0707-999360
E-post: medlem@orebrokanot.info