Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund


Årets sista distriktsmästerskap reds i distans och detta hos Torsåkers HIF den 24 september och segrade i DM gjorde Madeleine Mathsson på Baltazar före Carina Sandberg på Hot Forza.
 
Johanna Lassnack startade Ryttarinspiration 2013 och har blivit en av ridsportens mest uppskattade inspirationsföreläsare. Nu kommer hon till Ludvika Ridklubb den 19 oktober, missa inte det!
 
Varje helg under hösten ridsomgångar i våra serier och denna helg, en 23-24 september, var inte olik.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder till Basutbildning för ridsportens ledare den 11 november på Fornby Folkhögskola under ledning av distriktets basutbildare.
 
Distriktsnytt är på väg till sina prenumeranter, men blir någon dag försenad, pga missad automatleverans av toner!
 
Distriktets ungdomssektion, DUS, bjuder in till Häst- och Stallvårdsledarkurs den 11-12 november hos Vansbro Ryttarsällskap.
 
Kvalperioden i Grenledarnas Riksserie i dressyr har nu löpt ut och de två ekipage som fått högst procent i Dalarna är Alexandra Sterner och Elsa Tidigs.
 
Gittan Gröndahl från Statens Veterinärmedicinska anstalt besökte Borlänge den 6 september för att prata smittsamma sjukdomar på häst och främst kvarka.
 
I samband med att Svenskt mästerskap i fälttävlan rids delar Elin Stålbergs minnesfond ut ett stipendium till den svenska juniormästaren. 
 
Det har blivit dags att anmäla blivande ungdomsledare till det första steget av Ungdomsledarutbildningen. Missa inte att ta del av den fina ledarskapsutbildning som finns inom Ridsporten.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder i samarbete med Värmland och Örebro Läns distrikt in till repetitionskurs för LA/MsvC domare i dressyr.
 
Det börjar nu bli dags att söka tävling för säsongen 2018 - alla ansökningar görs i tävlingsdatabasen. Vi välkomnar till årets tävlingsarrangörsträff  onsdagen den 15 november kl 18.00 på Fornby Folkhögskola i Borlänge.  Fördelning av serier osv...
 
Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får...
 
Distriktets ponnyekipage i hoppning red distriktsmästerskap hos Åsebo Ridsällskap den 27 augusti och tre nya guldmedaljörer kunde utses.
 
Annelie Eriksson tog en fin seger med 7 åriga Jumeria Palm i en CEI 1* klass med 149 startande över 80 kilometer i Euston Park, Storbrittannien. 
 

 

 

GÖR TESTET-rädda liv

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 


 

Våra sponsorer 2016 är:

SRR

 

AGRIA - sponsor 2015

logga Länsförsäkringar

 

_____________________________

Dala Laminat - sponsor

_____________________________

 Califo ab

_____________________________

IMG_5694

Fint smycke designat för Orsa Ridklubb

 

skylto-logo

________________________________

 

Siljans Schakt - sponsor 2014

_______________________________

 

____logo Kaptens motor_____

Siljanbuss.se logga

_____________________________

logga Wiggen

 

 

 

Håkas Häst & El Affär

Starrbacksvägen 14 79090 SÄRNA  

 

 

Orsa Besparing

 

 

Elektriska Eriksson

 

 ORKlogo_utanbakgrund
Vi riktar ett stort och varmt TACK till de som valt att sponsra oss
- ni är guld värda!

______________________________________________________

Postadress:
Orsa RK - Ridsport
Ridhusvägen 1
79431 Orsa

Besöksadress:
Ridhusvägen 1
79431 Orsa

Kontakt:
Tel: 025041841
Fax: 025042310
E-post: This is a mailto link

Se all info