Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Oxelösunds kanotklubb


För att bli medlem i OKK skall du ansöka om medlemskap, med uppgifter om namn, adress, tel personnummer och ev e-post. Du måste vara simkunnig och inte häftar i skuld till annan idrottsförening.


Ansökan gör du via hemsidan
När ansökan är skickad och medlemsavgiften inbetald på bankgiro 195-8594 kan du börja delta i klubbens verksamhet.

Som medlem får du klubbinformation via hemsida, inloggning får Du vid godkänt medlemskap och får delta i klubbens träningar, även vinterträning i badhuset, mm. Klubbmedlemmar får även hyra klubbens havskajaker till ett mycket förmånligt pris, och låna klubbkanoter vid havspaddlarnas gemensamhetsturer.

I mån av plats kan medlemmar få hyra förvaringsplats för egen kanot i klubbens kanothall.

OKK är en ideell förening och därmed helt beroende av att medlemmarna hjälps åt i klubbens arbete, såsom städdagar och funktionärsarbete. Utan medlemmarnas insatser så finns ingen kanotklubb! Ta chansen och hjälp till där du kan, det är både lärorikt och roligt!!

Medlemsavgifter 2017

Ungdom 300 SEK

Seniorer 400 SEK

Familj** 600 SEK

Stödmedlem* 200 SEK alt 1500 SEK för livslångt medlemskap

* Stödmedlem erhåller information och utskick från klubben samt har rösträtt på årsmötet men har i övrigt inte tillgång till nyttigheter eller aktiviteter.

** I familj ingår personer t.o.m. det år de fyller 18 eller avslutar gymnasieskola.

Kanotplats

Seniorer 800 SEK

Ungdom, student, funktionär 250 SEK


Välkommen till Oxelösunds Kanotklubb

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Oxelösunds KK - Kanot
Box 89
61322 Oxelösund

Besöksadress:
Fiskehamnsvägen 4
61335 Oxelösund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info