Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Efter en framgångsrik världscuppremiär i Szeged förra helgen har landslaget tillbringat de senaste dagarna i Dusiburg, där Världscup II inleds imorgon.
 
Imorgon träder den uppmärksammade GDPR-lagen ikraft och ersätter därmed den tidigare personuppgfitslagen (PUL). GDPR är framtagen för att skydda dig som person och ställer en del nya krav på alla organisationer som hanterar personuppgifter.
 
Imorgon inleds världscupen i maraton med starka svenska kanotister på plats i Portugal!
 
Tre svenska landslag var på plats i Essen för den årliga jätteturneringen i Kanotpolo. En mix av stabila segrar, jämna uddamålsmatcher och lärorika förluster sammanfattar helgen.
 
Imponerande svensk världscupdebut - silver både till Linnea Stensils och Helene Ripa! Två medaljer som var toppen på flera fina svenska prestationer i ungerska Szeged.
 
Sprint- och Parakanotlandslaget är på plats i kanotmeckat Szeged i Ungern. Imorgon inleds världscupen för truppen där medaljförhoppningar blandas med debutantförväntningar.
 
U16-landslagets förbundskaptener bjöd under den gångna långhelgen in till ett besättningsläger i Katrineholm. Ett stort gäng ungdomar deltog och genomförde många fina pass tillsammans.
 
För andra gången i år paddlade Isak Öhrström upp på pallen på en världsrankningstävling. Även Monika Mitasikova paddlade starkt och tog sig hela vägen till final!
 
I helgen avgjordes SM i Kanotslalom i Nyköping. Fina tävlingar i en utmanande mästerskapsbana som satte deltagarna på prov och bjöd på täta och spännande race.
 
Sollentuna dukade upp med riktigt fina förhållanden när Norrviken Runt avgjordes i lördags. Bland seniorerna plockade Emma Andersson och Jocke Lindberg hem segern.
 
I väntan på att sommarens världscuptävlingar och mästerskap levererade Isak Öhrström två starka placeringar i Slovakien - hela vägen upp på pallen!
 
Årets tredje landslagsläger genomfördes i Vaxholm den gångna helgen. Under helgen tränade drakbåtspaddlarna med två båtar, både teknik- och loppträning. Under söndagen fanns det även tid för löpning och ett fyspass.
 
I helgen öppnade Vårregattan på Rocksjön upp den nationella sprintsäsongen 2018. Tävlingarna innebar även debut för bl.a. Linnea Stensils som gick på knock och vann samtliga K1-distanser!
 
Det blev tredje gången gillt för Erik Holmer - efter finalmissar på de två inledande tävlingarna tog sig Nyköpingspaddlaren säkert till final i Italien den gångna helgen och paddlade in på en fin fjärdeplats.
 
Långloppsspecialisterna i Team Bohus Bergspräning säsongsöppnade med Amsterdam Waterland Marathon i slutet av april. Bäst gick Emma Andersson som tog en meriterande femteplats och Emil Torstensson som paddlade in som elva.
 

 


 

OKK tackar sina sponsorer!

 ssab

 

530792_393685370655800_1992313942_n

 

ica-kvantum-logotyp

 

 

oxhamn

  

oe

Postadress:
Oxelösunds KK - Kanot
Box 89
61322 Oxelösund

Besöksadress:
Fiskehamnsvägen 4
61335 Oxelösund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@okk.se

Se all info